[z]Sportową kiere 31cm z nabą na kiere 35-37cm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z racji tego,że w polonezie ta kierownica jest nie wygodna to chętnie zamienie ją na większy odpowiednik przynajmniej 35cm średnicy.Moja kierownica ma nabe 40mm,klakson i cypelek od kierunkowskazów.Możliwa zamiana samej kierownicy bez naby lub też wymiana kiera z nabą na inny komplet kiera+naba.
Stan obszycia nie jest najładniejszy,materiał jest już popękany gdzie nie gdzie ale w jeździe to nie przeszkadza nadto.
Naba pasuje na gruby wieloklin czyli maluch,kant i borewicz

Kierownica nie jest na sprzedaż,w grę wchodzi jedynie zamiana!

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2007-10-19 21:36:30 ]

ja bym mógł się zamienić na moją z malucha jakby Ci taka pasiła

Kurde ja już zapomniałem jaką masz tam kiere i średnice jej,mógłbyś mi zapodać jakieś foto?

hemi a nie lepiej zalorzyc wspomaganie do poldka

bimber to zasponsoruj mi kompletne wspomaganie

ja ci podsunolem tylko pomysl reszta w twoim zakresie, ciesz sie od klubowiczow nie obiore oplat za dobre rady

pewnie wyjdzie tanej niż szerokie felgi

ale jeszcze taniej wyjdzie kupić dupniejszą kierownice

Kierownica dalej aktualna,jak niema chętnych na zamiane to kierownica jest na sprzedaż.

Cena kompletu to 60zł

ja bym się zamienił bo do malucha potrzebuję trochę mniejszą (przy kręceniu czasem walę paluchami o klatke...) a mam monte carlo ostatnio odmalowałem jej wnętrze na czarny mat ale najpierw to przeszlifowałem i pociągnołem podkładem. niestety nie mam do niej tego środka ze znaczkiem więc wsadziłem maluchową pokrywkę klaksonu ale nie podłączałem bo mam wyprowadzony klakson gdzie indziej

[ wiadomość edytowana przez: grnb dnia 2007-12-01 12:20:02 ]

MC jest za mała jeszcze dla mnie i ma za małe odsadzenie ale w ostateczności mógłbym się wymienić.

no ok ja swojej nie mierzyłem jeszcze ale sam widziałeś, to jest chyba rozmiar zwykłej kierownicy z malca. w takim razie jak nic lepszego nie znajdziesz i w końcu do Ciebie zajade (może w tygodniu? zostawiłbym wreszcie te kołpaki ze 125p co je woże w bagażniku + może udałoby się załatwić tą drugą sprawę ) to sobie przymierzysz i jak masz polda na chodzie to zrobisz jazdę próbną i zobaczymy co i jak.

Oki to się ugadamy w tyg. poldek na chodzie więc niema problemu z jazdą próbna
MC ma średnice ok.34cm z tego co pamiętam.
Jak coś to daj znać kiedy wpadniesz

Cytat:
2007-10-20 20:24:06, HEMIGTX pisze:
bimber to zasponsoruj mi kompletne wspomaganie

ile zasz za kompletne wspomaganie? jak dobry prajs to pojade na zlom i wyciagne z plusa.

Cytat:
2007-12-01 18:40:38, kosa131 pisze:
ile zasz za kompletne wspomaganie? jak dobry prajs to pojade na zlom i wyciagne z plusa.

Ale pompe potrzebuje z podstawką z DOHC-a
Narazie wspomaganie to odległa przyszłość z powodu innych wydatków związanych z poldkiem.