Tanio sprzedam filtr K&N + zestaw uzupełniający

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przejechałem na nim jakieś 30 000 km i go umyłem. Jak ktoś chce to proszę podać cenę jaką może dać, a ja zobaczę czy mi się opłaca (można się targować).

a czemu go sprzedajesz?

gasssssssss nie toleruje takiego przeciągu

dlaczego? qumpel mnie namawiał......ma tak w lanosku i jest ok

tak zaczynam myśleć czy nie założyć czegoś takiego do siebie.....
...musze sie ratować z tych 12 sekund ...

oo widzę Klienta
Jak dla Ciebie to sprzedam bardzo tanio - ile dasz?

ty dales 70zł to odliczajac uzytkowanie moze byc okazja... ja bym tez był chetny...!!!!!

ile zaproponujesz

...adminek licytujemy się ???

no, zaczyna być gorąco. Cena wywoławcza 200 PLN.

Zartowałem.

hm to moze zaczniemy licytacje od symbolicznej złotówki ?
a tak na serio to co dokladnei sprzedajesz?
filtr stożkowy razem z oprzyzadowaniem czy wkladke filtra ?

eeee to chyba zostane przy zwykłych seryjnych filterkach po 15zł/szt

Sahel! cosik ściemniasz leciutko chyba ...u mnie jest odwrotnie!! -oczywista na LPG! -jak wyciągam wkłada K&N do czyszczenia np. i zakładam nówkę standard to natychmiast mam pomarańczowo na pulpicie!!...CHECK to wtedy jedyna "stała" kontrolka!!...A z K&N -em ideał i spokój!!...coby nie było wątpliwości- w Nexii z LPG też miałem wkładzik K&N i też było wzorowo!!

mowisz 200zł dobra licytuje ale w dół... przebijam wszystkich daje 70zł..!!!!!!!

Sahel sam w temacie napisał, że tanio sprzeda... , a czemu taki filtr ma słuzyć i gdzie się go zakłada...jak ładnie wyglada to ja też chce go mieć , tzn wkłada się go w miejsce zwykłego filtra powietrza i to wszystko???

Ja daje 80 PLN

No co nikt nie da wiecje ?

Pozdr
Jadzwin

[ wiadomość edytowana przez: Jadzwin dnia 2003-07-01 19:23:37 ]

Co do K&N i gazu to gazownik mi odradził filtr.
Sprzedaję oczywiście wkład + zestaw.
Cena powinna oscylować w granicach 70-80 PLN.
Jest ktoś chętny? Jeżeli tak to proszę maila na adres piotr.kosinski@hoga.pl - kto pierwszy ten lepszy.

No przecież rozumię i żartowałem ....ale u mnie naprawdę sprawdza się to idealnie /testuję temat już 5-ty rok więc nikt mi nie rzuci hasła, że przypadek!/...więc proponowałbym zmianę..."gazownika", a nie doskonałego filterka!!...ale Palenie albo Zdrowie...Wybór należy do Ciebie!! Ktoś będzie miał satysfakcję nabycia K&N-a w atrakcyjnej cenie . Pozdrowionka!

Uwaga- licytacja zakończona. Pierwszy był Jakub Kojder. Dam Ci znać mailem kiedy Ci wyślę filtr i zestaw.

Ciesze sie

Pozdr
Jadzwin

Jadzwin - wysłałem Ci dzisiaj pocztą filtr i zestaw "naprawczy".
Tylko się nie przestrasz, bo filtr jest w opakwaniu od Filtrona .
Więcej szczegółów na mailu.