WITAM WSZYSTKICH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH !!! MAM NA IMIĘ GRZEŚ I JESTEM TU NOWY,MIESZKAM I ŻYJE SOBIE W CHORZOWIE (WSZYSCY CHYBA WIEDZĄ GDZIE TO JEST )NA CODZIEŃ ZAJMUJE SIĘ MARKETINGIEM I POMAGAM OJCU NA WARSZTACIE (SERWIS FIATA) I TU MIAŁEM NACISKI ŻEBYM TO JEŻDZIŁ FIATEM ,ALE NA SZCZĘŚCIE TAK SIĘ NIE STAŁO I TRAFIŁEM DO WAS.ESPERO KUPIŁEM SOBIE W KWIETNIU.JAK JECHAŁEM PO NIEGO TO NAWET NIE WIEDZIAŁEM JAK TEN SAMOCHÓD WYGLĄDA W ŚRODKU ,ALE MIŁO SIĘ ROZCZAROWAŁEM.MIAŁEM SZCZĘŚCIE,BO SAMOCHÓD MOIM ZDANIEM JEST BARDZO DOBRZE UTRZYMANY,POPRZEDNI WŁAŚCICIEL BARDZO O NIEGO DBAŁ.PIERWSZY RAZ GO ZOBACZYŁEM I WIEDZIAŁEM,ZE BĘDZIE MÓJ!!! NAPRAWDE ZROBIŁ NA MNIE WIELKIE WRAŻENIE,A WCZEŚNIEJ ESPERO WCALE MI SIĘ NIE PODOBAŁ ...( CHYBA BYŁEM ŚLEPY )MAM NADZIEJE,ZE NIEDŁUGO POZNAM WIĘKSZOŚĆ Z WAS NA JAKIMŚ ZLOCIE.POZDROWIENIA DLA MAĆKA(GT) ZA STRONKE O ESPERO,PRZEZ KTÓRĄ ZRESZTĄ TU TRAFIŁEM
POZDRAWIAM GRZEŚ

Witamy, witamy nowego "czlonka" Moze czasami jakies smieszne historyjki beda nt. fiata...

Cześć Czółkiem!
pozdrawiam! dobry wybór!!!
nawet bardzo!
nie psuje się nie jara wachy, jedzie jak trzeba a nawet lepiej!
a jak Ci jakaś sikorka powie, że można byłoby wskaźniki lepiej rozwiązać to jej powiedz ,,, że nie ma racjii!
pozdrawiam wicio

Witam

Ciesze się Twoim szczęściem

Och, jak to espero potrafi skołowac człowieka
Miłej zabawy na forum i uważaj byś nie złapał bakcyla tuningu to nieuleczalne schorzenie

Witamy w naszych "skromnych" progach.
Niech nam klubik rośnie w siłę. Może za pewien czas zaczniemy zakładać filie w innych krajach

witam...

to nie schorzenie to lekarstwo na szarosc

Cześć Grzesiu !

Chorzów rośnie w siłę - jak tak dalej będzie, to zloty będziemy organizować u nas
Fajny kolor i felgi - widuję Twoje auto codziennie rano w drodze do pracy

hehe klub roznie w sile nie tylko Chorzow
ale po za tym Witam serdecznie i zparaszam do wszystkich dysksji

witam forumowicza o takim samym KOLORZE espero jak moj !!!

z tego co wiem i widze, Twoj samochod to trzecie Espero, jakie znam o zlotym-bezowym kolorku... jeden z tych trzech samochodow to oczywiscie moj, a drugi widzialem gora trzy razy .

Milego forumowania zycze

Witam serdecznie nowego kolegę!! i to z tak bliska Ćwikus co ty mówisz o kolorze ?? ...przecież jesteś różowiutki jak świnka z Unii Eurpejskiej Serdeczne pozdrowionka z Katowic!

Bogdan, bo ja mam tak pomalowane autko... ze jak spojzysz co inny kat to widac inny kolor specjalna technologia

Cytat:
2003-07-05 17:09:55, Cwikus pisze:
Bogdan, bo ja mam tak pomalowane autko... ze jak spojzysz co inny kat to widac inny kolor specjalna technologia

Espero kameleon

No tak Spec-lakierek ze STANDOXA.....lakierowanko tym cudem ok.12 tys.zł!!? widziałem, widziałem ale, że Espero takowe jeździ w Piekarach to jeszcze nie wyczaiłem No cóż wtedy można bez zmrużenia oka przyjmnąć iż,że Ćwikus jeździ zdecydowanie NAJBOGATSZĄ wersją Espero Gratuluję!

bo to taki specjalny lakierek... 15 tysiecy placilem (zawsze chcialem miec lakier na samochodzie rowny wartosci samochodu... ), co dalej, pewnie mnie nie widziales bo jak sie patrzy na samochod pod slonce to robi sie niewidzialny... (technologia stealth, niestety nie najnowsza czyniaca niewidzialnym caly czas, bo mi juz nie starczylo kasy.... )

bujna wyobraznia to podstawa, bo marzenia sie kiedys spelniaja !

No tiaaak ja też chciałem mieć "kolorek" BLACK STEALTH ale im siem w żółtych łebach popieprzyło czy inne embargo USA no zrobił im się granacik 22L...no cóż jestem widzialny co czasem przeszkadza /prędkość na radarkach pokazuje niestety normalnie/

WITAJCIE ...JEŚLI CHODZI O KOLOR "KAMELEON" TO WCALE NIE MUSI TO BYĆ TAKI DROGI MAMY LAKIERNIE I WSZYSTKIE NOWOŚCI DO NAS DOCIERAJĄ....POWIEDZMY,ŻE OKOŁO 2500ZŁ WYSTARCZY NA LAKIER I ROBOCIZNE (W ZALEŻNOŚCI OD STANU BLACHY ).SĄ RÓŻNE FIRMY PRODUKUJĄCE TE LAKIERY I OSTATNIO (JAKIEŚ MIESIĄC TEMU ) POJAWIŁA SIĘ BARDZO TANIA OFERTA ..PRÓBKI LAKIERÓW DO OBEJRZENIA U MNIE NAJŁADNIEJSZE SĄ ZIELONE POPROSTU BOMBA !!!

zeby nie bylo niedomowien zmieniam ikonke na bardziej tresciwa

ja nadal pozostaje za wersja stealth... :]. hehe bzium i znikasz z radaru

hehe to ja tesh zmienię ikonkę bo KTOŚ się podszył jeśli wam moja nowa nie będzie odpowiadać to proszę o sugestie
pozdrawiam wicio