Wezwanie w sprawie wyścigów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj otrzymalem wezwanie na policje w sprawie nielegalnych wyscigów. sprawa dotyczy tych wyscigow na ktorych przyjechala policja na 2 radiowozy i co spisywali wszystkim. wiecej nic nie chcial mi powiedziec policjant i ze dowiem sie reszty jak przyjde na zeznania. i najlepsze to ze na wezwaniu pisze ze podejrzany kto jeszcze dostal??
ja mam na 19 wrzesnia na 16

Geo ma

ja mam na 19 na 18.30
Polo jaki ci konkretnie artykuł podali czyżby ten: art. 97 Kw wzw 65 par. 1 prd??
coś nam za to grozi ??

tak ten sam. nie wiem jutro bede wiedzial zapytam sie znajomego adwokata

Art. 97. (106)
Kto wykracza przeciwko innym przepisom o bezpieczeństwie lub o porządku ruchu na drogach publicznych,

podlega karze grzywny do 3.000 złotych albo karze nagany

ja jeszcze nie dostałem ale mam nadzieje że taka fajna impreza mnie nie ominie bo ostatnio nudno jest

szkoda ze wezwali nas wszystkich na jedna godzine to chociaz mozna bylo by pośmiać

Wezwą tych co spisali.

widze ze Policji sie niezle nudzi... n/c

Jesli nikt nie dostal mandatu to niby za co chca Was ukarac ? Za stanie na poboczu ktore nie jest wykroczeniem ? Rownie dobrze moznaby wyslac taki kwitek wszystkim ktorzy stoja na ulicach przy kosciolach w czasie mszy, popelniaja wykroczenie przeciw bezpieczenstwie i porzadkowi ruchu drogowego.
Jakby co to trzeba sie zrzucic na adwokata i walczyc z natretami.

Cytat:
2007-09-12 21:22:23, _POLO_ pisze:
Art. 97. (106) Kto wykracza przeciwko innym przepisom o bezpieczeństwie lub o porządku ruchu na drogach publicznych, podlega karze grzywny do 3.000 złotych albo karze nagany

Jest tam gdzies wyszczegolnione jakie sa te inne przepisy czy po prostu taki bubel prawny gdzie mozna sobie kazdego podpiac?

Motyla noga ja nie wiem czy bede mogl sie kolegowac z ludzmi ktorzy beda mieli nagane, to juz podchodzi pod kryminal

pierdu pierdu idziecie siedziec
Geo nałogowy stritrejser - polo nie lepszy.
Normalnie same szychy podkarpackiego undergrandowego życia..

zazdroscisz ze nie dostales

kurde widze że zaczyna się fajna zabawa ja też chce może zostane mini kryminalistą albo bosem mafii ale jaja

no to geo i polo pora zakupić dresik , łancuch , ogolić banie i bmw i bedziecie mafioso jak się patrzy ;D

czuczu to ile osób wtedy spisali że mówisz że ich właśnie będą wzywać ? jak wszystkich to sądze że kolejki będą jak w biedronce po chleb ;D

Bo ja sie scigam tylko legalnie i nie popieram nielegalnych wyscigów dlatego mie nei wzywali.

czu nie sciemniaj

W trakcie tych haniebnych zachowań młodych ludzi ja byłem w górach.
Jak sie chcą wyszaleć ci młodociani szaleńcy to niech pojadą na kjsa
A na powaznie to LOL

Grochu ja juz mam dresiki,juz zostały zakupione bania łysa jest i to od dawna brak mi jeszcze BMV ale postaram sie
Nikt wiecej nie ma wezwania tam było ze 3 aut jak spisywali wiec nikt wiecej nie siedzi na forum
Vili widzisz co sie mija było przyjechac dac sie spisac i byc wezwanym

Taka mala prosba do kolegi naitopa z hermetica. Jesli zamierzales zamiescic na necie filmik z modlitw, to przynajmniej wypada zaslonic blachy. Dzis sie na niego nacialem chociaz wisi juz ponad 2 miesiace. Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe, ale moze sluzyc za doskonaly dowod w sprawie. Jesli nie ma ta osoba dostepu do forum to niech ktos mu przekaze, aby za przeproszeniem nie zasrywal wlasnego podworka (wystarczy zakryc blachy tak jak pisalem).

Nie podaje linka z wiadomych przyczyn.