KONKURS - komentarze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tutaj możemy się wypowiadać na tema konkursu aby tamtego tematu nie zaśmiecać

Swoje typy w kategoriach podajemy oficjalnie w wątku
KONKURS
czy wysyłamy do ciebie i ty podajesz na forum dotychczasowe wyniki?

A ja swoje typowania podam na razie tu bo do każdej kategorii mam póki co kilka opcji i jeszcze się nie zdecydowałem

Do kategorii HFP Mechanik pasują mi w zasadzie najbardziej dwie osoby, Jarek_2 i arturo soda... Problem w tym, że Jarek się z nami pożegnał... a i arturo dawno nie widziałem...

Pechowca trudno znaleźć, ale tak trochę MobiaS by pasował... Najpierw jego Pony został przykro obity, nie z winy właściciela, a oberwał przykro bo i z przodu i z tyłu... Potem MobiaS się nie dawał, wszczepił silnik od Eclipsa... który okazał się zajeżdżony i się rozleciał a Pony poszedł w odstawkę...

Co do społecznika to nie mam wątpliwości Po pierwsze, po drugie, po trzecie i po setne... Bolls, za te wszystkie zloty które dla nas zorganizował, za poświęcenie mnóstwa czasu jak i pieniędzy na rzecz Klubu (kto jeszcze pamięta nadruki na koszulki robione dla nas z własnej kieszeni?). I to za sprawą Bollsa mamy tak dobry kontakt z Hyundai Motor Poland...

Spamer? Spamera w ogóle nie widzę

Nicków za to podoba mi się zbyt wiele Tu będę miał największy dylemat...
W kolejności alfabetycznej:
- gt115pssss - przeoryginalny nick, który zawiera w sobie kondensacje, kwintesencje i esencje SCoupe
- kimsi_3 - fajny nick, no i nie wiadomo czy to kobieta, czy mężczyzna Oczywiście my wiemy, że to Kaśka, ale... zagadkowość pozostaje dla niewtajemniczonych
- speedmaster i speedmasterka - z sentymentu
- termos - prosty, a chwytliwy

I to by było na tyle, choć podoba mi się więcej nicków, ale i tak muszę wybrać tylko jeden

Cytat:
2007-10-20 19:17:14, Bolls_no1 pisze:
Swoje typy w kategoriach podajemy oficjalnie w wątku .....

oczywiście w tamtym wątku

widzę, że pojawiają sie pierwsze typy jesli ktoś na chwilę obecna ma problem z którąś kategorią i później chcialby ją uzupełnic to prosze mi wysłać priva z : numerek kategorii i wybranym nickiem

miłej zabawy

Zastanawiałem się długo nad typowaniem i doszedłem do wniosku, że dużo łatwiej by było, gdybyśmy mieli możliwość przedstawienia od 1 do 3 kandydatów w danej kategorii. Przeważająca większość zna się tylko z forum, część spotyka się w realu, zwiększenie liczby kandydatów w kategorii może zniwelować te różnice . Co o tym myślicie?

Też miałem problem z wyborem... i chętnie postawiłbym na więcej niż jednego kandydata

to powiedzymy że mozna wytypować 2 kandydatów w jednej kategorii uważam, że 3 to za dużo

TAK DUZO OSÓB ENTUZJASTYCZNIE PODCHODZIŁO DO TEMATU KONKURSU A JAK JUZ JEST TO RAPTEM Z 5 OSÓB ZAGŁOSOWAŁO CAŁE HFP !!!

Dziwi mnie Twoje zdziwienie przecież to oczywista oczywoistość, że jest najpierw entuzjazm, a potem dupa.

Ale mnie wkurzacie!
Nikogo na siłę się nie uszczęśliwi, jak Klubowicze nie mają ochoty się w to bawić, to my nic na to nie poradzimy.

normalnie jakiś nerwowy się zrobiłem wykończycie mnie

Następnym razem w konkursie trzeba zaznaczyć, że głosować może tylko pięć osób . Wtedy będzie 100%-owa frekwencja .

Cytat:
2007-11-20 14:46:59, speedmaster pisze:
normalnie jakiś nerwowy się zrobiłem wykończycie mnie

Może ty speed w ciąży jesteś

ja tez tak sadze,ze nalezy wytypowac po 3 osoby do kazdej konkurencji. tak bedzie latwiej i zrobic ankiete.

Cytat:
2007-11-20 22:27:02, kimsi_3 pisze:
ja tez tak sadze,ze nalezy wytypowac po 3 osoby do kazdej konkurencji. tak bedzie latwiej i zrobic ankiete.

Wtedy klubowa młodzież zagłosuje.

Cytat:
2007-11-20 16:12:56, Bolls_no1 pisze:
Następnym razem w konkursie trzeba zaznaczyć, że głosować może tylko pięć osób . Wtedy będzie 100%-owa frekwencja .

znając HFP to wtedy zagłosują 3 osoby

konkurs wygląda jak wygląda tak wygląda nagród nie przewidziano więc i tak pozostaje to tylko zabawą czysto spamerską

Ten wątek rozwinął się bardziej niż konkurs
Cytat:
konkurs wygląda jak wygląda tak wygląda nagród nie przewidziano więc i tak pozostaje to tylko zabawą czysto spamerską

Widocznie u nas nie ma spamerów

odnosnie nagrod nie dostalem odpowiedzi :/ nie wiem dlaczemu... a ja nie glosowalem, bo ostatnio zagladalem tu raz na tydzien albo rzadziej nawet i nie myslalem o niczym... sorki

Tak dla zachęty, dla osób które nie są zdecydowane i nie wiedzą kogo przedstawić w większości kategorii, to niech np. przedstawią jedną lub więcej propozycji w jednej lub kilku, a te wątpliwe niech pozostaną puste. . Nawet pojedyńczy głos w jednej kategorii też będzie miał wpływ na wynik .