Gdzie zdobyć naklejke na przednia szybe??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ale to nie taka zwykla
widze na niektorych zdjeciach napis strony tuningowej F&F
ile taka moze kosztować i czy ona czasem nie jest dla niektorych uzytkownikow??

Jest ona tylko dla klubowiczów. I jak narazie ma taka naklejke lukaszc.
pozdrawiam

Skoro o naklejkach to kiedy zaczna one spływać do adresatów?? Czekam!!

dziś idą w świat..oczywiscie dla tych co wnieśli oplate

wydaje mi sie ze na allegro moze coś być... Aukcje Allegro

Cytat:
2003-06-27 08:52:08, Koniu pisze:
Jest ona tylko dla klubowiczów. I jak narazie ma taka naklejke lukaszc.
pozdrawiam

No wlsnie KOniu... Ile sie czaka na przyjecie do klubu ?? Co ?? Cos moze 3eba zrobic?? Bo badz co badz jestem juz tu przez chwile a ciagle jako wolny sluchacz

misieq a co ty sie tak śpieszysz powiedz mi co ci da to ze bedziesz miał naklejke na samochodzie??????
Ja jestem troche dłużej i też niemam jeszcze naklejki i jakoś żyje więc czekaj cierpliwie napewno w końcu dostaniesz

krzychu a czy ty wogole napisales ze chcesz przsytapic do klubu? bo nie wiedze u ciebie ani F&F wolny sluchacz ani F7F member. zarejestruj sie. Do zobaczenia w niedziele.

A ja niewiem w sumie to mam już w domu na dysku plik naklejki bo dostałem go od prezesów i jakoś czasu niebyło żeby to załatwić ale teraz to coś będe musiał pokombinować

Pisać ciekawe i pomocne posty . Zarejestrować sie wsród chętnych a następnie cierpliwie czekać!! Pozdrawiam i do zobaczenia wśród F&F Member

Cytat:
2003-06-27 12:58:52, krzych pisze:
misieq a co ty sie tak śpieszysz powiedz mi co ci da to ze bedziesz miał naklejke na samochodzie??????
Ja jestem troche dłużej i też niemam jeszcze naklejki i jakoś żyje więc czekaj cierpliwie napewno w końcu dostaniesz

No naklejka bedzie cieszyc moje oKo i tyle.. poprostu chce byc w klubie i juz

simon spoko tak było na starym forum pisałem i czekałem i prezesi wysłali mi na e-maila plik naklejki i podali mi adres gdzie sobie to moge zrobić no ale jakoś czasu niebyło.
a jeśli chodzi o naklejke to mi sie podoba szeroki czarny pasek i z boku na pasku naklejka f&f (tak miał chyba lukaszc i mnie sie to podobało.

Misieq spoko bo z tego co wiem to niekturzy piszą tylko kilka postów aby dostac naklejke i już na forum o nich niesłychać i dlatego dobrze że trzeba czekać, bo wtedy nie na każdym maluchu czy DF-ie jest naklejka naszego klubu

to widze ze to dluga droga ale oplacalna hehe
ale poki co to zaloze jakas inna poprostu czysta czarna bez napisow

No a ja sie musze pochwalić bo po wczorajszej rozmowie z prezesem naklejeczki już są na moim BOLIDZIE

Ja takze dziskuje koniowi za szybkie przeslanie naklejek.

PS: Czy jest jakis chytry sposob na ich naklejenie ? Nie chcialbym niczego spieprzyc. Chodzi mi glowie o sposob w jaki oschodzi ta przezroczysta folia z "naklejki wlasciwej". I czy naklejac z uzyciem wody czy na sucho ?

napierw ściągasz spód naklejki i naklejasz litery z przezroczystą folią (tzw. transfer) na auto.. potem dokładnie (np. szmatką) dociskasz całą naklejkę, odklejasz folię.. i gotowe

Cytat:
2naklejka bedzie cieszyc moje oKo i tyle.. poprostu chce byc w klubie i juz

tez sie moze kiedys doczekam, narazie cierpliwie trwam w postamowieniu, ze moze pewnego dnia.......

Ja juz mam . Teraz czekam na ładna słoneczna pogodę i naklejam!!

Rino czekaj cierpliwie ja czekałem i juz jest na bolidzie i musze powiedzieć że dodaje uroku taka naklejka

A wracając do tematu to chciałbym sie zapytać czy są może jakieś inne wzory naklejki na przednią szybe niz ten co ma lukaszc???

Zaraz zaraz czy ta naklejke na przednia szybe wkoncu mozna zamowic??? Bo po tym co piszecie zrozumialem ze od szefostwa;p sie dostaje plik i z tym sie idzie gdzies wyrobic? tak? jesli tak to bardzo prosze mi taki pliczek podeslac