MotoNews.pl

KLUBOWE LOGO NA TELEFON

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przez tydzień można sobie zciągnąć klubowe logo Fiat&Furious na komórkę.
w przypadku nokii treść (L 527142) na nr 7101 bez nawiasów oczywiście
w przypadku siemensa (LS 527142) na ten sam numer

koszt smsa to 1zł+vat czyli 1,22zł

Można zobaczyć najpierw jak ono wygląda?? Jeżeli będę miał je w formacie bmp np. to mogę wgrać każdemu klubowiczowi z okolicy na jego nokie - ofcoz za free
A może logo startowe, albo wiad. obrazkową (ustawianą jako wygaszacz w 33XX i 8210) ??
Chetnie sam bym sobie ustawił coś podobnego ale muszę mieć jakiś wzór. Niech mi to koś podeśle., plz.

ps. Mam nadzieje ze nie jest to logo "F&F" takie jak na niektorych fotkach jest tylko cos troche lepszego...

no to właśnie do mnie doszło logo mam zabytek 3210 logo spoko tylko kurka troche małe (jak za 1.22 z vat)

Nie czekając aż ktoś mi to wyśle w pliku również sobie ściągnąłem
Jeśli ktoś jest ciekaw jak to wygląda i nie chce brać w ciemno to niech zobaczy.
Przerzuciłem na kompa, powiększyłem 2 razy i wygląda to tak:
Jak sie wam podoba to sćiągajcie. Ja zaraz wgram sobie spowrotem swoje poprzednie bo to jest troche za małe, a niestety dużego loga (6310/6210/7110) nie można sobie ściągnąć :-/.
Kablem i IrDĄ można więcej . Zaraz zrobie włascne logo z Kantem chyba...

Dobra, przy okazji zrobiłem kilka logo.

1.

2.

3.

4.

Przy okazji poproszę Was o ocene - które jest najlepsze i ogólnie jak wyszło?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-07-16 03:33:38 ]

A na eryka nie ma

Jest ładne stare logo, na tym forum pokazal je mountez..wyglada jak naklejka klubowa.
A te sa takie niespecjalne...chociaz ja nie mam takiej wybajerzonej komorki zeby miec obrazki

jak mam byc szczery to takie srednie......

Jak dla mnie nic ciekawego

No mi tez sie tak za bardzo nie widzą ale w 20 min. to lepsze ciezko zrobic. Poza tym liczy sie pomysł . Na 7650 zrobiłem sobia fajną "Kanciatą" tapete, na GD87 juz niestety miałem dziewczyne w bikini bo tam jest pionowa

Cytat:
Jest ładne stare logo, na tym forum pokazal je mountez..wyglada jak naklejka klubowa.

Qrde, szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Jaki był to temat?? Baaardzo chętnie bym je oblookał ale gdzie to jest? Moze mi ktos linka zapoda jakby wiedzial gdzie szukac, plz...

niektórzy albo są lenie albo maja powazne problemy z obsługą wyszukiwarki
kliknij sobie qrde jego mac !!!

Cytat:
2003-07-16 10:32:00, Koniu pisze:
niektórzy albo są lenie albo maja powazne problemy z obsługą wyszukiwarki
kliknij sobie qrde jego mac !!!

no klikam sobie i oto co widze:
Cytat:
Nie masz uprawnień do przeglądania tego wątku.
Wysłano raport administracyjny ...

moze forum ma powazny problem z obsluga niektorych userów A może mi czegoś brakuje? Czy to jest strefa "members only" ??

uehehe..no tylko dla members only
ale gafa... ale wazne ze znalazłem

Cytat:
2003-07-16 10:44:47, Koniu pisze:
uehehe..no tylko dla members only

A co to za tajemniece tam siedzą ogromne? Moge w inny sposob zobaczyc to logo (link do samego obrazka) ??
Moze łatwiej by mnie było membernąć ... A "sympatyk" juz moze ogladac czy tez nie??

btw, juz chyba trzeci raz temat logo powraca...

mountez i właśnie takie logo chciałbym mieć na swoim telefonie

a ja mam takie logo , srobilem sobie na wabsteze czy jakos tak to sie pisze

Cytat:
mountez i właśnie takie logo chciałbym mieć na swoim telefonie

prosze bardzo:). do pobrania na:
http://www.mountezff.republika.pl/ff/logo.htm