[S] Daewoo radio + zmieniarka 6cd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A ja mam do sprzedania sprawne radio Daewoo:
-kasety
-RDS
-Cd
I zmieniarka tej samej marki na 6 cd montowaną w bagażniku.
Cena 90zł

nie mogles miesiac wczesniej?? ;/ ehhh

a jakas fotke mozna?

Cytat:
2007-11-13 11:49:04, Nerwica pisze:
A ja mam do sprzedania sprawne radio Daewoo:
-kasety
-RDS
-Cd

rozumiem że to radio jest w rozmiarze 2DIN

No chyba że nie wiesz co piszesz

Wejściówka nie ma większego znaczenie bo i tak mozna zastosować redukcje w razie czego
Wiem doskonale o czym pisze...

Co do fotki to jak wpadnie mi aparat w ręce, sporządze, póki co niestety nie mam takiej możliwości..

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-13 17:31:17 ]

Cytat:
2007-11-13 17:30:23, Nerwica pisze:
Wejściówka nie ma większego znaczenie bo i tak mozna zastosować redukcje w razie czego Wiem doskonale o czym pisze... Co do fotki to jak wpadnie mi aparat w ręce, sporządze, póki co niestety nie mam takiej możliwości.. [ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-13 17:31:17 ]

jednak nie wiesz o czym piszesz..sprzedajesz pewnie daewoo akf-0827R i standarodowa zmieniarke montowana w nubach i legach..i to radio ma 1DIN...daewoo robilo kiedys 2DIN radia ale to zadkosc

nie wiem w ogole o jakiej ty wejsciowce i jakiej redukcji mowisz

a wszystko wzielo sie z tego ze napisales ze radio ma kasete i CD co jest mozliwe tylko w wymiarze 2DIN..zaloze sie ze sprzedajesz radio kasetowe bez CD tyle ze ze zmieniarka..a to nie to samo co radio CD+kaseta

jesli sie myle i sprzedajesz 2DINowe radio to na dowod skruchy kupie je od ciebie

nawiasem mowiac jablek..mam takie radio...jak chcesz to podjedz ktoregos dnia na bialostka to ci pokaze..w swifcie siedzi..zmieniarka lezy w domu bo..nie znalazlem na nia miejsca w tej malej japonskiej puszczce na krewetki

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-11-13 18:18:04 ]

Napisałem cd w sensie że ma możliwość ich odtworzenia, a to chyba jasne ze jak ma zmieniarke to nie chodzi o radio z cd w standardzie

Cytat:
2007-11-13 18:26:03, Nerwica pisze:
Napisałem cd w sensie że ma możliwość ich odtworzenia, a to chyba jasne ze jak ma zmieniarke to nie chodzi o radio z cd w standardzie

oczywiscie ze to nie jest jasne..sa radia kaseta + cd w jednej obudowie..ktore mozna dodatkowo rozszerzyc o zmieniarke..stad sluszna uwaga kolegi..ze nie wiesz o czym piszesz a 2 DIN to wielkosc radia a nie zadne rozszerzenie..radia 2DIN maja podwojna wysokosc cos jakby jedno na drugim ustawione np grundig cl2200..ktory ma i kasete i cd i mozna tez podpiac zmieniarke ..

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2007-11-13 18:34:06 ]

2DIN to również rodzaj wtyczki łaczącej radio

A to ciekawe. Od kiedy? Chyba Ci sie z ISO pomyliło.

Gdzie piniądze są za las?!

Nie popisuj sie, tylko ogłoszenie wisi pare dni, a ciągle sie nie można dowiedzieć co właściwie chcesz sprzedać. Moze byś podał model tego radia, zmieniarki, jakieś foty....

Cytat:
2007-11-14 14:25:38, Nerwica pisze:
Gdzie piniądze są za las?!

W tartaku

Nie mogłem zrobic fotek (jak zresztą pisałem wczesniej)
Ale mam fotki z Neta identycznego modelu:

PS. zobaczcie ile sobie liczą za owe, a ja ze zmieniarką puszczam za grosze:
No patrzcie tutaj..
Ostatnie słowo 100zł (radio + zmieniarka), później allegro standardowo.

[ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-14 15:16:06 ]

Cytat:
2007-11-14 15:11:15, Nerwica pisze:
PS. zobaczcie ile sobie liczą za owe, a ja ze zmieniarką puszczam za grosze: Ostatnie słowo 100zł (radio + zmieniarka), później allegro standardowo. [ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-14 15:16:06 ]

bylo 90 teraz podniosles sie na 100...kupujta kupujta bo bedzie 200 i d...a zbita

Cytat:
2007-11-14 15:11:15, Nerwica pisze:
zobaczcie ile sobie liczą za owe, a ja ze zmieniarką puszczam za grosze: No patrzcie tutaj.. Ostatnie słowo 100zł (radio + zmieniarka), później allegro standardowo. [ wiadomość edytowana przez: Nerwica dnia 2007-11-14 15:16:06 ]

O ile mi wiadomo, to ten model nie ma możliwości obsługi CD.

Masz słuszność..Wkońcu mnie zmusiliście to sprawdziłem dokładnie.

model: DAEWOO AKF0827RR
wygląda dokładnie tak:

a kosztuje 150zł nowe:
klik
a zmieniarka drugie 150zł nowa:
klik2
Więc myśle, ze 100zł to nie dużo, a stan ogółem dobry

buehehehe, czyli juz sie zdecydowałeś co sprzedajesz??

Po przeczytaniu całego wątku i problemach z ustaleniem modelu zaczynam sie zastanawiać co oznacza "stan ogółem dobry"

no ale od poczatku mowilem ze to takie radio..bo innej opcji w daewo nie ma nawiasem mowiac po za nuba i lega to w tym radiu trzeba te uszy oderwac zeby weszlo np do esperaka..

radio ma dwie zalety..pasuje do deski esperaka idealnie..oraz nikt go nie ukradnie ja nawet panela nie zdejmuje

jeszcze napisz czy sprzedajesz radio z wtyczka..bo jesli nie to ja np kiedys mialem problem ze zdobyciem takiego wtyku

Zestaw który sprzedaje:

- radio
- wtyczka łączeniowa radia
- kabel łączeniowy zmieniarki z radiem
- zmieniarka 6cd
cena: 100zł

Robię Wam dobrze.

Cytat:
2007-11-14 19:18:40, Nerwica pisze:
Robię Wam dobrze.

To też w cenie ?