MotoNews.pl

Pomysł na nową naklejkę klubową ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Jestem za czyms niewielkim ale charakterystycznym. Moze jakies logo? Cos na wzor trojkacika z pl.rec.samochody ?

Mnie podaoba się propozycja nr 4!
PZDR.

a mi nr 5 i nr 2
ale 5 jest the best

A kto był pierwszy Łukasz czy bratni klub ???

Mnie sie podoba oryginał - u koreańczyków jak zwykle wszystko musi wyglądać jak choinka z kolorowymi literkami

Cytat:
Mnie sie podoba oryginał - u koreańczyków jak zwykle wszystko musi wyglądać jak choinka z kolorowymi literkami

POPIERAM

Zdecydowanie PIĄTKA !!!

Nasza bardziej mi się podoba.

zdecydowanie pozycja nr 6, na samym dole po prawej, biala

Stara jest "THE BEST AND THE REST"

Mi 4 i 5

A mi szczerze mówiąc żadna .
Jeżeli to nie jest podpucha ze strony Łukasza tylko rozeznanie w temacie nowej, mniejszej naklejki to ja proponowałbym coś w kształcie np. PL-ki z konturem espero po środku, na górze nazwa klubu (lub coś w tym stylu), na dole adres stronki. Całość wykonana na przezroczystej folii.

P.S. A co tam pisze przy tych naklejkach bo jakoś nie mogę się doczytać

Ja jestem (jak juz) za pozycja 4... Zrobic cos takiego wielkosci jakies 15cm i naklejac na szybe, czy tam gdzies indziej... ustalic jedno miejsce i juz... Fajnie by bylo. Ale tyo musi byc jeden wzor, nie 5

Ta sama opcja tylko z rysunkowym Esperaczkiem!
Tak wygląda o wiele lepiej!
Szkoda tylko że nie potrafię przerobić tych czcionek
i zamienić ich na nasz adres of.pl
Przy okazji fajne nadruki na koszulki by były

A może faktycznie pomyśleć nad jakimś LOGO!
powiedzmy że będzie wtedy tak:
1. Koledzy którzy ( ups i koleżanka Carol sorki ) chcą reklamować stronkę mają naklejkę z adresem strony (jak stara nalepa)
2. Ci którzy chcą być rozpoznani tylko przez klubowiczów mają jakieś niewielkie ale charakterystyczne logo
3. A pewnie byliby też jedni i drudzy.
Jest jeszcze taka korzyść: organizujemy konkurs na najciekawsze logo - wzrasta aktywność klubowiczów - bo nagrodą za I miejsce jest!!! np. przejażdżka z Maćkiem przez most Toruński w piątek po 16.00 z lewej strony wisły na prawą!
pozdrawiam wicio

ja nie jestem przekonany zeby yblo kilka naklejek... jak jest jedna od razu wsyzstko jest jasne...
ja uwazam ze lepiej by bylo gdybysmy mieli caly czas tylko jedna, latwiej sie zidentyfikowac, niekoniecznie ta obecna ale jedna po prostu

Jestem za czym o skromnym rozmiarze ok. 15 cm.
LOGO + adres stronki. Cienki jestem plastycznie wiec oszczędze Wam projektu
Ale jak już coś ujednoliconego będzie to zamawiam dla siebie i obiecuje otrąbić i omrugać każdego innego klubowicza napotkanego na drodze!!

Nie kcem nowej naklejki