Co o nim sądzicie ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w profilu są zdjecia mojego maluszka dopiero co go skońcyłem i jesteście pierwszymi osobami co go widzą . Ocencie go czy wam sie podoba czy nie ???
Czekam na opinie pozdr.

No przydały by się jakieś fajne fele. A wogóle to łądnie i starannie zrobiony

Fele jeszcze sie nie wyprodukowały ale w przyszłości może może kto wie !!

Ładny lakier, w sam raz plastiku. Mi się podoba

PLASTIK FANTASTIK

ładniutki

prawda.. tylko felgi jakies fajne... nie dokladaj juz wiecej buzerow bo bedzie przesadzony. teraz jest loooz

Cytat:
2003-07-06 10:08:01, Patryk_malacz pisze:
Witam w profilu są zdjecia mojego maluszka dopiero co go skońcyłem i jesteście pierwszymi osobami co go widzą . Ocencie go czy wam sie podoba czy nie ???
Czekam na opinie pozdr.

Maleństwo bardzo ładne i nic już bym nie dodawał (wizualnie) - no może biale koła lub alu, bo innego wyjścia nie ma

To jest ten maluch co niby jechał 150km/h ?

no ja jak mam byc szczery mam mieszane uczucia. Niby ladny ale .... Bardzo mozliwe ze gdyby byly jakies ladne felgi (niekoniecznie alu) BIALE to bylbym pod jego wrazeniem

bardzo polityczny ten maluszek,mi sie podoba ,ma swój indywidualny styl,brakuje mu tylko ładniutkich felg,i nie jest przesadzony w tzw,upiekszacze

Dzięki za opinie. Felgi kiedyś były białe ale trudno je utrzymać w takim stanie wiec pomalowałem je na czarno, ale może kiedyś bedą alumki takie fajniutkie.

masz poprostu gust
ja jak zrobie niebawem zdjecia swojego DF to spróbuje je tez wystawić i bede was też prosdil o wystawienie szczerej opini na temat mojego fiata ale to za kilka tygodni jak go juz skoncze w 100%

fajnie zrobiony wedug mnie bo jest delikatne i z umiarem

i dołaczam sie do porzedników tylko ładne fele i bedzie super

Cze Wam!!!

Chcial bym powiedziec moja opinie na temat tego zwierzaka. Widac ze wsadziles do niego troche kasy i duzo pracy ale to nie jest moja wizja zwierzaka. Po pierwsze dlamnie zamiast w zderaki mozna bylo zainwestowac w glebe. Po drugie troche za duzo tego czerwonego ja bym zrezygnowal z pomalowania klamek na czerwono no i jak by byly seryne zderzaki tez bym je zosatwil w kolorze czarnym. Ale jak ktos kiedys madry powiedzial o gustach sie nie dyskutuje ale jak chciales wiedziec czyjes opinie na temat twojego zwierzaka to ja otrzymales. Nie zawsze musi byc ona pozytywna.

Co mi się nie podoba.
Brak GLEBY, zamocowanie rejestracji < nie ma wnękli w zderzaku >, brak fajnych felg, istnienie zameczka na klapie i klamek.
Co mi się podoba.
Zadbanie auta.
Zrobienie nietuzinkowego malucha.

Mi tez sie nie podba zamocowanie tylnej rejestracji ..tak to w sumie ok ale duzo podobnych jeździ...

Dzięki za wypowiedzi co do rejestracji to inaczej nie mogło być bo nie było miejsca na nią i tak ja wstawiłem.