Bledy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio zczytalem kody oma 20.16V i za niskie napięcie na przepływomierzu i na wtryskach 1-4 co trzeba wymienić

Ale silnik chodzi normalnie ?? czy te bledy szczytales bo silnik chodzi nie rowno i słabo sie wkreca ??

wszystko ok tylko na benzynie wolne obroty skaczą i rano jak jest zimno to dusi się zanim wejdzie na obroty

proponuje jak masz u kogos podmienic to podmien przepływke.
Popieprzyło mi sie. Wiec ide spac bo zaczynam majaczyc

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2007-12-23 20:57:38 ]

homer z całym szacunkiem co ma piernik do wiatraka????

Gazunek jest?

W głowce mi sie po mieszało.

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2007-12-23 20:58:39 ]

przeplywke wymienilem na mojej auto gaslo na tej chodzi ale obroty skaczą

qrka darex przeczytaj raz post na samej gorze czyli ZASADY KATEGORII ZASADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
i przestan zakladac tu watki. juz raz ci na to zwrocilem uwage

jesli masz walniety wtryskiwacz. to obroty beda skakac. ale przepływke wymieniłes i dalej masz blad przepływki ?? a kable gdzies nie masz przetartych albo moze słaba masa ?? moze ktos z moderatorów przerzuci do duperelków. chłopak jest nowy i moze sie pomylic. chemik daruj przynajmniej jest normalny i pyta o normalne rzeczy i nie ,,dyrektor,,

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2007-12-23 21:05:26 ]

GAZUNEK jest? emulator robi takie figle?

so

ry niewiem gdzie pisać o tym problemie jak będę umial też będę kozakowal tak po wymianie przepływki dalej jest blad a czy czujnik położenia walu ma coś do tego bo przy samej kostce izolacji zero skruszala ze starości chyba albo od temperatury!

gaz jest ale zalożony jak w polonezie zero sterowności!

Cytat:
gaz jest ale zalożony jak w polonezie zero sterowności!

masz benzynę w baku??? Masz. Więc masz tesz emulator wtryskiwaczy.