[OT][K]Passat B2 kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie taki wynalazek
warunek konieczny: zdrowy dezel pod maską
warunek konieczny 2: nie łamie sie pod cięzarem własnym
jakby ktos cos wiedzial/slyszal/itd - prosze o info

B2 to był ten stary kwadratowy ale przed tym jeszcze co w latach 90 był produkowany nie? widziałem na mieście stoi na ulicy do sprzedania biały taki kombi, jak cuś to moge skołować kontakt do gościa

z allegro jeden !!

bez jaj z allegro umiem kozystac
bardziej mnie interesuje egz. po jakims dziadku czy cos - nie calkiem zajechane i moze troche drozsze? ten wyglada jak wylowiony z jeziora

no to mobile.de albo autoscout.de i jedziesz do rajhu tam tylko po dziadku znajdziesz !!

u nas dziadki jezdza sejami

Cytat:
2007-12-23 20:21:01, dt01 pisze:
no to mobile.de albo autoscout.de i jedziesz do rajhu tam tylko po dziadku znajdziesz !!

to se tam poszukaj takiego jak tak fisiujesz w dobrym stanie. Moj ojciec ma takiego - on uwaza ze to najpiekniejsze auto na swiecie i wogole ahh i ochhh no chuj ale pompe mam zawsze z jego argumentow, w kazym razie on z 3 lata temu kupil takiego trzymanego w stodole gdzies w idealnym stanie ze smiesznym przebiegiem, tyle ze 1.8 benzyna. traf chcial ze wyjechal mu z tydzien temu lepek w Golfie i passat jest raczej na zlomowanie, jakby ktos chcial jakies graty z niego to pisac

u mnie takie passaty ludzie trzymają jako kurniki,fiaty posprzedawali to kurakom zgotowali lepszy los w hitler wagen.

znajomy kupil takiego jako auto do roboty, w 5 roboli+ graty smigaja do opola i nazot co drugi dzien. auto sie wogole niepsuyje. szczesciarz.