MotoNews.pl

ZAPYTANIE O PRZEDNIE LAMPY HELLA PRZYDYMIANE DO BMW 5 E-34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponownie wszystkich posiadaczy beeemek -mam takie zapytanie, a mianowicie przymierzam sie do kupna przednich lamp hella tylko przydymianych do swojej beemki 5 e-34 i mam takie rozterki czy takie lampki bedą jasno świeciły ?? ztyłu juz zamontowałem ciemne orginalne hella i swecą fajnie z góry dziekuje za pomoc

W e-34 lampy to porażka a jeszcze jak je przyciemnisz to już całkiem.

Cytat:
2006-08-30 11:25:48, maras440 pisze:
W e-34 lampy to porażka a jeszcze jak je przyciemnisz to już całkiem.

Lampy w E34 sa takie same jak w E30 i E32 wiec idac tym tropem lampy BMW to porazka

A Amon pytał o orginalne lampy helli a niejakies samodzielne przyciemnianie..

Oryginalne lampy HELLA BLACK kosztują fortunę, podróby dobrze zrobione to kilkaset złotych.

Będą świecić dobrze, tak jak wszystkie w E30/E32/E34 które sa zadbane, czyli soczewka czysta, klosz czysty i odbłyśnik nie uszkodzony. pzdr

Hmmm no niepowiedziałbym ze światła w bemkach są słabe ,ojciec miał poprzednio audi 80 b4 i tam to dopiero były świeczki jak jescze polało to była masakra takze wsumie bemka ma całakiem niezłe światła biorąc pod uwage roczniki 90-te ,a tak wracając do tematu to mowicie ze te reflektory sa trudno dostepne uzywane hm nio wsumie to widziałem takie swiatła tylko raz na allegro moze być problem niestety na nowe mnie niestać dlatego trza bacznie obserwować aukcje na neciku

odkopuje temat,

szukam lamp przednich Black Hella, no albo dobrych podróbek, mam takie pytanko: czy lampy od e30 podejdą do e34? bo częściej widzę do sprzedania lampy od e30 niż e34, więc jeśli podejdą te od 3jki to je łykne,

a jeśli ktoś z zaglądajacych na forum ma do sprzedania lampy do e34 to proszę o kontakt

z górki dzięki

dwa posty wyrzej dałem odp na 50% twojego pytania...

BH bedzie ciezko dostac a jak juz beda to cena bedzie spora.. chyba ze masz kase i kupisz nowe ostatnio mój kumpel zrobił BH w E34 własnie i nawet mu sie to udało

pzdr

Witam. Elite 1000 a mozesz powiedziec jak twoj kolega to zrobil??? Ja w swojej E30 tez chcialbym troszke przyciemnic przednie lampy ale niewiem zbytnio jak sie do tego zabrac a na orygianly BLACK HELL'a mnie zbytnio niestac..