Przesylki kurierskie 70 kilo ktora najlepiej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie zebym nie zaplaci l kroci a doszla do mnie

polecam UPS
DHL-drogi,ale solidny

Najtaniej to chyba OPEK! Co do jakosci nie wypowiem sie bo sam nie wiem

Opek 120pln około

GLSu nie polecam

ja pracuje w TNT to moge polecic bo szybko dochodza ale niestety jest 1 minus - jedna z drozszych firm kurierskich;/

Cytat:
2008-01-04 10:58:23, mariO_o pisze:
ja pracuje w TNT to moge polecic bo szybko dochodza ale niestety jest 1 minus - jedna z drozszych firm kurierskich;/

Ale za to porządna - pochwaliłem ale szczerze.
W TNT 70kg to tylko na palecie.

DPD Polska (dawny Masterlink) - dobre ceny i też nigdy nie miałem problemów. (Nie wiem czy takie ciężkie też przewożą).

DHL - *%&*#@*^%&* - no to tyle.

[ wiadomość edytowana przez: jerico dnia 2008-01-04 17:52:03 ]

Tylko nie OPEK , głupi telefon mi szedł około 7dni!!Nigdy więcej Ogólnie ma niskie ceny,ale dla firm jak podpiszą umowe ,tylko jakość do d.....

Siódemka ma przystępne ceny i szybko dostarcza.

Pozdr

u mnie w firmie pelno paczek przychodzi ale najweiej osob widocznie zaufalo UPS:] nie ma co narzekac, przed swietami zamawialem paczke UPS to standard najtanszy i doszedl na 2 dzien:] DHL tez nie ma co narzekac i na stronach kurierow przewaznie sa przeliczniki ceny.

U mnie w firmie korzystają z firmy M.M Kurier lub P.M. Kurier, musiałbym sie dokładnie dowiedzieć. W każdym razie wydaje mi sie że ceny przystępne skoro mnie przywiezienie silnika z pod Zielonej Góry kosztowało 105 zeta.(ok 300 km)

z DPD (masterlink) musisz miec umowe, ja mam z nimi umowe ale teraz zmienili normy (wymiary,waga) i obecnie jest straszna lipa max 30kg. Ciężkie paczki wysyłam Pocztexem i jest gites...

pocztex jest tylko do 50 kg chyba co

a co sadzicie o firmie z sosnowca Famil trans-log

nie, nie... ja wysyłałam pocztexem dość ciężkie paczki, powyżej 50kg Max pack 100zł + koszt pobrania

Opek ma chyba dość tanie, ale różnice w cenie z tego co pamiętam nie są wielkie, a w jakości usług owszem.... Ja za nimi nie przepadam...

do mnie właśnie leci komplet alufelg 15" z oponami firmą OPEK znad morza - 155zł za przesyłkę z pobraniem zawołali.

siódemka- najtaniej i dobrze

siódemka 2 razy mnie zawiodła zato pochwale opeka bo przesyłeczka zawiasy ze szczecina do krakowa wyszłą 28 zł i dosz ła w niecałe 20 godzin, wiec moim zdaniem bardzo solidnie, tyle ze osoba wysyłąjaca miała umowe z opekiem wiec dlatego kloszty nie były wysokie.