MotoNews.pl

Ile za mojego esa??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dajcie jakiej propozycje. zdjecia w profilu. konkretne oferty jakby ktos byl chetny to na prv

pozdrawiam

ja dac moge propozycje 200zl:] biore od reki

bierzesz jedna alufelge??

jezeli ktos bedzie chcial to moge go puscic na straych felgach wzor RS zdjecie z takimi felgami tez jest w profilu

[ wiadomość edytowana przez: s_damian dnia 2008-01-02 16:48:46 ]

Na starych felgach będą ci 180 dawać, nie szalej
No chyba że nie chcesz sprzedać tylko się dowartościować

s_damian a tych fajnych szprychówke nie chcesz sprzedać Bo mi się bardzo podobają

ile dasz

500

Hmm a z oponkami ( jak tak to jakimi ) jaka wielkość tej feli, model ET itd. i fajnie by było większą fotę zobaczyć ich

A co do ceny to nie mam pojęcia więc cos zaproponuj

do autora:

1 od kiedy mkIV wychodziło w wersji RS
2 od kiedy RS ma 90km i pojemność 1.6

jest tam blad nie jest rs tylko xr3i 105 km z pakietem spojlerow rs

te sprychuwy 15 sa polroczne wiec nie wiem czy je sprzedac a tymbardziej ze chce kupic mk7 wiec byly by ok do tego auta

a oponki 195/50 przod a tyl 205/50

chyba zaloze tamte stare felgi i wstawie do garage bedzie kasa to sie bedzie cos z nim robic

a fele to Att 520 sc allegro

[ wiadomość edytowana przez: s_damian dnia 2008-01-02 21:35:23 ]

Jak się zdecydujesz to wyśli na priv cene tych szprychowych bo są ineresujące a ja wlaśnie szukam do MKVII

Cytat:
2008-01-02 21:29:15, Biskup86 pisze:
Jak się zdecydujesz to wyśli na priv cene tych szprychowych bo są ineresujące a ja wlaśnie szukam do MKVII

jak bys te cossi looki pchal to daj znac cene

A dla mnie co zostanie ??
Nie dość że ładnie się pierwszy zapytałem to jeszcze, się okaże że ktoś inny je zgarnie ( jeżeli kolega s_damian zdecyduje się na sprzedarz )

Cytat:
2008-01-02 21:33:09, koniuXR3i pisze:
jak bys te cossi looki pchal to daj znac cene

jakby byl kupiec ktory by go wziol na stalowkach(zimowkach) to cossie mozesz dostac z cena sie dogadamy

Wszyscy poczekajcie podzielimy się każdy kupi jedną felge a potem licytacja

Cytat:
2008-01-02 21:36:01, MacFly pisze:
A dla mnie co zostanie ?? Nie dość że ładnie się pierwszy zapytałem to jeszcze, się okaże że ktoś inny je zgarnie ( jeżeli kolega s_damian zdecyduje się na sprzedarz )

mow ile dasz za calego to ci go pocisne tak jak stoi bo mnie to zezre bo mam ciezka noge dostaniesz zimowki cossie ktore mozesz sprzedac i ten tzw ciemny chrom. ostrzegam wyglada tylko pieknie na czarnym aucie bo jest kontrast

to jak??

jeszcze jedno nie jestem s_damian tylko damian kazdy wie ze tu o mnie chodzi

[ wiadomość edytowana przez: s_damian dnia 2008-01-02 21:40:56 ]

s_damian jak juz coś znajdę to dam cenę napewno.
A teraz nie spamujmy wątku koledze bo my tu o cenie za auto mieliśmy pisać.
Ja się nie znam ale za 500 go wezme.

Cytat:
2008-01-02 21:37:16, s_damian pisze:
jakby byl kupiec ktory by go wziol na stalowkach(zimowkach) to cossie mozesz dostac z cena sie dogadamy

ale ja skierowalem mojego posta do biskupa.. kitrasz gdzies jeszcze cossi look?

Cytat:
2008-01-02 21:40:00, s_damian pisze:
mow ile dasz za calego to ci go pocisne tak jak stoi bo mnie to zezre bo mam ciezka noge dostaniesz zimowki cossie ktore mozesz sprzedac i ten tzw ciemny chrom. ostrzegam wyglada tylko pieknie na czarnym aucie bo jest kontrast to jak?? jeszcze jedno nie jestem s_damian tylko damian kazdy wie ze tu o mnie chodzi [ wiadomość edytowana przez: s_damian dnia 2008-01-02 21:40:56 ]

Gdyby mnie było stać na utrzymanie kolejnego auto to czemu nie

Ale w obecnej sytuałacji interesują mnie tylko fele

sluchajcie nie oddam tego auta za 500 nawet na stalowkach.
jest w nim:
nowka sprzeglo FUKa 370zl
nowki amorki z przodu Sachsa 170 zl sztuka =340
nowki sprezyny obnizajace czekaja w kartonie 100euro z przesykla
mowki zimowki na przodzie

nie jest zgnity!! zobaczcie jak to auto wyglada a wy mi chcecie dac tyle za ile ja moge dwie nowe opony kupic?? to wole se kupic kabrio i spojlery poprzekladac zawieszenie itp itd a tego zepchnac do rzeki