(s) 126p mini rally :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FOTKI W PROFILU
buda:
-stan zadawalajacy, jedynie progi do wymiany (strasznie nie wygladaja ale za jakis czas lepiej wymienic)
-przod obspawany
zawieszenie:
-przod resor seria
-przednie amory od bravo albo brava jakiegos diesla twarde i bardzo dobrze trzymaja (polecam te amorki)
-tyl krosno utwardzane i lekko przyciete sprezyny
-szpilki na ktore wejdzie 20mm dystansu moze nawet 25
-wnetrze wybebeszone
-lekka klapa (bardzo przewiewna) na zapinkach

2 fotele bimarco C czarne z niebiesko-czerwona fala;P (jedene fotel z mala dziurka)
pasy czerwone schroth (stan bdb)

silnik:
-690ccm (zestaw od stacha pierwsza klasa)
-glowa -4, gniazda zaworowe powiekszone, kanaly dolot-wylot wyrownane i powiekszone, nowe zawory i sprezyny, kolanka spasowane
-walek 304
-olje coma 15/40 (przejechane jakies 1000km)
-lekie kolo
-gaznik (dysza paliwa 140, rurka f

4 zimy na 13' od uno 4,5' proste wywazone
obrotek... i moze cos tam jeszcze

cene od jakiej zaczne to 1200
malo jestem na necie ale czasem sprawdze co tu sie dzieje, wiec jesli jest ktos chetny to dzwonic na kom 503314282 jak nikt nie wezmie w calosci to pojdzie na czesci.

[ wiadomość edytowana przez: killerGrabage dnia 2007-12-11 19:31:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: killerGrabage dnia 2007-12-11 19:35:21 ]

cena do negocjacji.

jakbyś sprzedawał na części to jestem chętny na pasy, chyba, że same pasy sprzedaż

Wiedziałem

wielka szkoda

no niestety chłopak potrzebuje autko które będzie go wozić do pracy w miare tanio a raczej rajdóweczki mało nie palą...szkoda ale taka kolej rzeczy

no szkoda że kaski nie mam.

Przedni napęd dla pedałów...
Jak Grabarz sprzeda tego malca, to mu jaja obetniemy, bedzie wtedy pasowal do jakiegos starocia fwd...tylko co Ola na to powie

a tak wogole to niewarto go brac, dwatysioncepincet razy bity, klepany, przynajmniej 10kg szpachli, zgnity i nie jedzie...

temat do usuniecia....jak i kazdy kolejny temat zwiazany ze sprzedaza malucha z poznania...

maszynka jak ta lala prosze mi tu nie pier...!!! jestem zmieszany nie wiem co robic potrzebuje dupowoza a malca tez bym chcial bo to super maszynka do bm-ek poganiania

jak potrzebujesz taniego dupowoza kup sobie jakiegoś df w gazie za 500zł albo jakąś serie malca, tak jeździłem przez pół roku i nie narzekałem, jak sie trafi dobra sztuka i sie jeździ spokojnie nie jak rajdówka to długo wytrzumuje a jak sie cos popsuje to problemu z naprawą nie będzie bo maluszka znasz na wylot, chyba ze sie wygodny zrobiłeś i chcesz mieć ciepło, cicho, radyjko i konforcik jazdy hehe

Tam pitolicie, grabarz po prostu nie umie jeździć i ma szajs nie rajdówkę więc chce sie pozbyć, żeby obciachu więcej na superOesach nie było

A tak poważnie nie sprzedawaj bo nie warto nie odzyskasz pieniędzy! Weź chłopie jakąś kreche niedużą i reszte po trochu z olą na pół i kupta se jakąś corse A

jakby autko szło na części to ja bym się pisał na silniczek

aktualne

aktualne

sprzedaj na części, więcej wyciągniesz i szybciej ci zejdzie

to bedzie trzeba bude zlomowac a tego nie chce. jest w dobrym stanie i jeszcze dlugo bedzie zyc.

a w jakim stanie buda?? oprócz tego co napisałeś

[ wiadomość edytowana przez: tomek_inc dnia 2007-12-27 20:03:56 ]

On nic nie sprzedaje Tylko pijany jest i z jakimś żulem sie zgadał, że mu ten żul odsprzeda swoje WRX za 1200zł

aha