[o] 4 fegi cytrynki z D-124

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
stan - na fotach widac tyle co ja wiem. Opony maja jeszcze bieznik, ale ile przelezaly u znajomego w piwnicy i czy sie nadaja do czegos, to nie wiem. moze komus sie przyda. jedna felga jak widac ma napis fiat, ale ma strasznie pognieciony rant.
Chetnie przyjme za to jakis sok z chmielu

klepie cały komplet
soczek oczywiście też będzie

wysylka bedzie chyba drozsza niz te felgi warte i szczerze mowiac, to cholernie nie chce mi sie bawic w pakowanie ich... nawet nie mam pomyslu jak to zrobnic zeby to mialo rece i nogi...

nadal aktualne

hmm a jest jakas mozliwosc do normalnego malucha nowego wrzucenia tych cytrynek? bo tam jakos z rozstawem chyba bylo cos poje*ane..

Oczywiście możliwość jest , ale trzeba dorabiać dystanse na zmiane rozstawu bo cytrynki mają dużo większy.

lub starego typu beben i piasta

for example...

ile takie cosik kosztuje?

Cytat:
2007-12-29 14:45:52, MikeVTi pisze:
hmm a jest jakas mozliwosc do normalnego malucha nowego wrzucenia tych cytrynek? bo tam jakos z rozstawem chyba bylo cos poje*ane..

Sorry za OT, Michale planujesz zapodać cytryny do swojego bolidu??

Julo, Delmut na eF-Pi-eMie kiedyś szukał takich kółków.

[ wiadomość edytowana przez: Cytryn_126 dnia 2007-12-29 19:26:40 ]

[ wiadomość edytowana przez: Cytryn_126 dnia 2007-12-29 19:27:02 ]

ale fpm zaniemogl

dzieki chlopaki za info

julo to zrobmy tak ze jak do czasu jak bede w krk nikt ich nie wezmie to ja cie wydzownie w ktorys piekny dzionek i wpadne po to. bronka zostawie i jak kiedys bedzie czas to machne jakis oczojebny kolor i zabuduje do zaby

pozdrowa

Soga po nowym roku ma po nie wpasc. nie tworze zadnej listy kolejkowej, kto sie po nie pierwszy zjawi ten je wezmie i juz. napisze ze ich nie ma od razu po tym jak znikna

to przyjedzie po to ktos?

nieaktualne i wcisnalem chlopakom jeszcze blotnik do malucha. dzieki za pozbycie mnie klopotu, pozdrawiam

potwierdzam wszystko juz u mnie a błotniczek sie sprzyda pozdrawiam i temacik mozna juz zamknac