[126p] Żółwik Froda 650 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

To sa fotki mojego żółwika nie wiem jak sie wstawia zeby od razu bylo widac fotki
126p 650 wg hom. A-5188 42,7km przy 6900obr/min.
4x nowy bilstein
klatka kałuża mtsp
skrzynia krótkie 3,4 Kałuża
i takie tam w sumie topowo przygotowany do GSMP ale plany nie idą w parze z pieniedzmi wiec poki co niszczeje sie troche

[ wiadomość edytowana przez: rallymike dnia 2008-04-23 15:35:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-23 20:08:34 ]
[ powód edycji: poprawiłem fotki ]

Ladny ladny.
Jeżeli mogę coś doradzić to załóż jakieś szczątki blach od strony termostatu żeby nie przegrzać

ladny kaszel

dziekować

Cytat:
Ladny ladny.
Jeżeli mogę coś doradzić to załóż jakieś szczątki blach od strony termostatu żeby nie przegrzać

wiesz co tam sa szczatki nie widac ich na fotkach bo wydech zaslania tylko sa powyginane w taki sposob ze poprostu ufam Kałuży bo on to robił a dlaczego tak idą akurat na to nie jestem w stanie odpowiedzieć...

Aha no to nie ma co porpawiac w takim razie, rzeczywiscie jak sie przygladnalem to cos tam widac

Bardzo fajny!!
A jaka masz pompe paliwa?

Cytat:
Bardzo fajny!!
A jaka masz pompe paliwa?

Wiesz co pompka kupiona z allegro do gaznika czyli max. ok 1bara podpieta jest pod zaplon ale w przyszlosci zrobie osobny wlacznik do pompy

Jezeli dedykowana do ganzikowca to pewnie 0,25 bara

Cytat:
Jezeli dedykowana do ganzikowca to pewnie 0,25 bara

pompki do gaźników nie mogą przekroczyć 0,8bar a do wtrysków ok. 3 przeliczając na atm. troszeczke sie to zmieni po przecinkach ale wartosci sa jak najbardziej przyblizone.

gdzie mozna kupic tą wate na boczny wlot powietrza?

filtr do okapu kuchennego napewno dostaniesz w sw. mieście leprze to niz KN !! o ile silnik i reszta uszczelniona

[ wiadomość edytowana przez: arbuz81 dnia 2008-05-03 01:38:49 ]

No podobie mi sie co to za wydech tam siedzi? mozesz jakieś lepsze foty? made by Kałuża?

Cytat:
gdzie mozna kupic tą wate na boczny wlot powietrza?

Najlepsza panie wata czyli z opakowania po drukarce, monitorze

Cytat:
No podobie mi sie co to za wydech tam siedzi? mozesz jakieś lepsze foty? made by Kałuża?

Tak ponoć ostatni wydech po kałużowska kopia wyścigowych tłumików z wojennych czasów hehehe...zrobie fotki i wkleje...

jak sie ma do bredy ?
liczony pod ten konkretny silnik?

Może banalne pytanko:
Po co układ zapłonowy w kabinie, a nie pod maską?

jak wpadniesz w niezłą kałuże to cewki nie zalejesz...

i temperatury nie lapie od silnika...

a jako ten filtr po boku to wata odpada bo leca do silnika takie niteczki. musi bys wluknina z filtra albo cos tego typu

Cytat:

Cytat:

Dokładnie z powodów atmosferycznych oraz temperatury montuje sie wewnatrz pojazdu

Cytat:
a jako ten filtr po boku to wata...

Wiesz to w cudzyslowiu wata hehe ja tylko odpisalem na kolegi pytanko to dokladnie jest opakowanie jak napisalem po drukarce i nie maja prawa leciec zadne niteczki bo to dosc solidna gabeczka

Dzięki