[K] Zimowki 13tki.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema,
chetnie kupie jakies zimoweczki: 135/80/13 lub 145/70/13. Moga byc z felgami lub bez, moga byc dwie lub cztery sztuki, zaleznie od ceny. Wazne, zeby mialy sporo mieska i byly w miare swieze.

Nalewki Markgum 145/70/13 leza u mnie w garazu. Jezdzily na sc znajomej... wygladaja jak nowki.

Interesuje cos takiego?

Ile sztuk, kiedy wyprodukowane, ile bieznika, jaka cena, fotki, ile wysylka i skad jestes

Sztuk 2, produkcje musze sprawdzic... bieznika bedzie z 8mm. Zmierze dzis...

Cena raczej smieszna... znajoma cos o 50zł mowila za 2 sztuki

czyli z wysyłką jakies 65-70zł. Jestem spod Gdyni

mam 3 szt dębicy frigo stan dobry jesli nie bardzo dobry duzo bierznika jeszcze cena 60 ziko (zagracaja mi balkon teraz ) sadze ze za 60 ziko warto

1

2

3

4

tak wygladaja mniej wiecej

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2008-01-06 13:04:46 ]

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2008-01-06 13:05:09 ]

dominikk na tych fotkach niewiele widac, jesli mozesz zmierz ile maja bieznika i kiedy byly wyprodukowane. Lolek88 jestem wstepnie zainteresowany. Jesli mozesz zmierz dokladnie ile maja bieznika i kiedy byly wyprodukowane i jaki rozmiar tych opon?

Sory, ze tak pozno - sesja ;/

Jesli jestes zainteresowany jeszcze to wrzucam foto:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4c60d2f6452c8e51.html

Dzis dokladnie pomierze, ale jak widac bez "picowania" moczenia itd widac ze maja duuuzo bieznika.

Jeszcze raz sorki za opoznienia ;/

Sluchaj mozemy sie umowic, ze dam odpowiedz w przyszlym tygodniu??? Nie mialbys moze jeszcze jednej takiej oponki??? Mam jedna w idealnym stanie, ktora mi zalega na balkonie

[ wiadomość edytowana przez: ziemczon dnia 2008-01-10 21:51:51 ]