Do wszystkich "dzieciatych"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeczytałem i mnie zatrzęsło, za niepomalowane ściany lub wizytę z dzieckiem u psychiatry odbierają prawa rodzicielskie. Chory kraj i chore prawo, poczytajcie sami: media.wp.pl/kat,9811,wid,9538974,wiadomosc.html?rfbawp=1199708993.980&ticaid=1522e

O fuck !
Pędzę pozmywać po sobie talerz...

Niestety to są skutki socjalizmu....tak działa "państwo mlask mlask siolidarne mlask"

Teraz to strach 2 browary wypić. U mnie na wsi komuś tam zabrali dwójkę dzieci do opieki (jedną z 9-cio letnich córek wcięło i ojciec wezwał policję, a w międzyczasie dziecko się odnalazło ale policja już przyjechała i była granda) dlatego tylko, że matka miała 2 promile - dużo fakt, ale ojciec 0,8 promila, czyli tyle ile w Anglii mając można samochodem bezkarnie jeździć.

To mały myk, coś bym napisał ale mnie zjecie
PS. DeeJay, nie dostałeś wiadomości ode mnie?

To chore...fuck!!!

Trzeba z tej Polski spier... ale,,, czy gdzie indziej nie jest inaczej??

Żona mnie sie kiedys spytała czemu nie biorę starszej córki ( 10 lat)na kolana albo nie obejmę jak najmniejszą jak jesteśmy w supermarkecie... odpowiedź chyba znacie... jeszcze raz powtarzam - TO CHORE!!!

Cytat:
2008-01-09 08:11:11, adamus0 pisze:
Żona mnie sie kiedys spytała czemu nie biorę starszej córki ( 10 lat)na kolana albo nie obejmę jak najmniejszą jak jesteśmy w supermarkecie... odpowiedź chyba znacie... jeszcze raz powtarzam - TO CHORE!!!

Nie przesadzaj.
Siostrzeniec (8lat) sam mi sie zawsze pcha na kolana, jak by mi ktoś wyskoczył z tekstami o pedofilii to zjeb**bym jak burą s**ę.

Jak tak dalej pójdzie to strach będzie dziecku zmienić pieluchę ,albo je wykąpać.

Cytat:
2008-01-09 09:51:38, slawekk pisze:
Jak tak dalej pójdzie to strach będzie dziecku zmienić pieluchę ,albo je wykąpać.

No w tym kraju głupków żywiących się szczuroburgerami i kolą już tak jest. No ale to naród debili i to chyba dlatego.

gdzieś tam w jakimś kraju ojciec myjąc dziewczynkę musi używać myjki. Za jej brak jest oskarżenie o pedofilię.

A mnie zastanawia - na jakiej podstawie ktoś obcy może mi wejść do domu i filowac, czy mam brudne ściany?
Chyba jakiś nakaz conajmniej musi mieć...?

Cytat:
2008-01-09 11:06:57, pyrekcb pisze:
A mnie zastanawia - na jakiej podstawie ktoś obcy może mi wejść do domu i filowac, czy mam brudne ściany?

Zapewniam Cię, że 95% ludzi wpuści policjanta bez nakazu do swojego mieszkania.

w anglii mialem taka historie ze moja kumpele dziennie zaczepialy jakies smarki po 8-10 lat gdy szla do pracy. w koncu wkurzyla sie i trafila na moment jak gowniarze malowali sprayem po scianie sklepu - no to zrobila im pare fotek telefonem i chciala przy okazji na policje to zglosic (ma dobry aparat w telefonie).

10 minut pozniej zjawila sie policja, po ktora zadzwonili gowniarze i znajoma przesiedziala 12h w areszcie z oskarzeniem o przesladowanie gowniarzy (ich zdjecia w telefonie potwierdzaly ich wersje)...

... gowniarzom nic nie zrobili bo w anglii jak dziecko uderzysz, to trafiasz na komisariat szybciej niz oko reaguje na obraz, a tak ogolnie to gowniarze maja tam prawa doroslych pomnozone x3.

To mi pewnie córkę odbiorą z brudny samochód.
Chory kraj!

Cytat:
2008-01-09 16:26:33, tomtu pisze:
To mi pewnie córkę odbiorą z brudny samochód.

Spox... odzyskamy... krew się poleje, może będą ofiary, ale w imię honoru odzyskamy!

Cytat:
2008-01-09 16:28:42, piotr_ek pisze:
Spox... odzyskamy... krew się poleje, może będą ofiary, ale w imię honoru odzyskamy!

Nie oddam.
Prędzej umyję auto.

Ło jej ale siem emocjonujecie tekstem napisanym w sezonie ogórkowym aby zwiększyć czytalność jakiegoś szmatławca.

Zawodowo mam styczność z tym problemem i stwierdzam z urzędu co następuje:
1.Nikt na podstawie jednorazowej informacji o nie pomalowanych ścianach nie odbiera w Polsce dzieci.
2.Nikt nie musi wpuszczać żadnego policjanta bo patologiczne rodziny mają przez sąd przydzielonego kuratora rodzinnego, który pisze okresowe sprawozdania również z próby wejścia i nie wpuszczenia go do domu co również daje sądowi wiele do myślenia
3.Przykładów z Angli lub jeszcze gorszych ze Szwecji proszę nie mieszać bo tak głupiego jak tam prawa w Polsce jeszcze nie ma - choć były próby jego wprowadzenia
4. Ludzi dorosłych nie ma kto wychowywać więc Sąd Rodzinny i Kodeks Rodzinny i Opiekuńczy muszą spełniać tę rolę i spełniają.
5. Nie wierzę w ani jedno słowo napisane w linku do tekstu źródłowego - więc nie trzeba się co emocjonować

Cytat:
2008-01-07 14:35:13, piotr_ek pisze:
Teraz to strach 2 browary wypić. U mnie na wsi komuś tam zabrali dwójkę dzieci do opieki (jedną z 9-cio letnich córek wcięło i ojciec wezwał policję, a w międzyczasie dziecko się odnalazło ale policja już przyjechała i była granda) dlatego tylko, że matka miała 2 promile - dużo fakt, ale ojciec 0,8 promila, czyli tyle ile w Anglii mając można samochodem bezkarnie jeździć.

Jeśli to prawda to słusznie umieszczono dzieci w pogotowiu opiekuńczym, reagować tu trzeba widocznie było natychmiast. Tatuś z mamusią odzyskają dzieci jak spełnią warunki (na przykład przedłożą po 3 miesiącach zaświadczenie o podjętym i kontynuowanym nieprzerwanie leczeniu odwykowym ze skutkiem na tyle zadowalającym że w nagrodę mogą dostać na próbę dzieci spowrotem) , a jak nie spełnią tych warunków to niech se dalej z domu robią melinę wolny wybór i na tym polega wychowywanie dorosłych. Dzieci na melinie nie będą dorastały bo niby jakie tam mają wzorce

Cytat:
2008-01-09 18:40:43, MarEsp20 pisze:
1.Nikt na podstawie jednorazowej informacji o nie pomalowanych ścianach nie odbiera w Polsce dzieci.

Przykład z życia i akcji piętro niżej.
Lato, słyszę przed klatką jakieś płacze, policjanta sąsiada no i telewizyjny ku*wiszon prym wiodący w całej akcji. Później się dowiaduje, że ponoć dziecko sąsiadów (mieszkają może z pół roku, ale nigdy ani nie słyszałem, ani nie widziałem żadnych akcji itp. - ot zwykła rodzina, nawet moja córka z ich córką się bawiła) z dołu wyszło zapłakane, że tatuś ją bije, a wogóle to wg telewizyjnego kur*iszona to molestuje co najmniej itp. itd. No i się zaczęło. Niebieski misiek odwiedził wszystkich sąsiadów, spisał zeznania, przyjechała opieka w odwiedziny, odbyła się rozprawa w sądzie i nic, bo i nic nie mogło być, bowiem nic się nie stało, no może dziecko klapsa w du*ę dostało - to wszystko. Błędem ojca było, że pozwolił dziecku na podwórko wyjść. Całą aferę nakręcił telewizyjny kur*iszon- chyba z zazdrości, bo sama walczyła z jedną i drugą córką nawet w rozmowach w toku - stąd pseudo telewizyjny kur*iszon. Oczywiście każda z córek ma inne nazwisko, młodsza zwiała do ojca do Hiszpanii, a starsza puściła się z jakimś włochem - ponoć, bo nikt go nigdy nie widział.

- telewizyjny kur*iszon - tak dziennikarkę TV nazwał Siara w Kilerze

Cytat:
2008-01-08 23:13:11, Jacenty pisze:
PS. DeeJay, nie dostałeś wiadomości ode mnie?

Cytat:
2008-01-09 20:00:28, piotr_ek pisze:
Przykład z życia i akcji piętro niżej. Lato, słyszę przed klatką jakieś płacze, policjanta sąsiada no i telewizyjny ku*wiszon prym wiodący w całej akcji. Później się dowiaduje, że ponoć dziecko sąsiadów (mieszkają może z pół roku, ale nigdy ani nie słyszałem, ani nie widziałem żadnych akcji itp. - ot zwykła rodzina, nawet moja córka z ich córką się bawiła) z dołu wyszło zapłakane, że tatuś ją bije, a wogóle to wg telewizyjnego kur*iszona to molestuje co najmniej itp. itd. No i się zaczęło. Niebieski misiek odwiedził wszystkich sąsiadów, spisał zeznania, przyjechała opieka w odwiedziny, odbyła się rozprawa w sądzie i nic, bo i nic nie mogło być, bowiem nic się nie stało, no może dziecko klapsa w du*ę dostało - to wszystko. Błędem ojca było, że pozwolił dziecku na podwórko wyjść. Całą aferę nakręcił telewizyjny kur*iszon- chyba z zazdrości, bo sama walczyła z jedną i drugą córką nawet w rozmowach w toku - stąd pseudo telewizyjny kur*iszon. Oczywiście każda z córek ma inne nazwisko, młodsza zwiała do ojca do Hiszpanii, a starsza puściła się z jakimś włochem - ponoć, bo nikt go nigdy nie widział. - telewizyjny kur*iszon - tak dziennikarkę TV nazwał Siara w Kilerze

Jee tam szkoda o tym pisać, stanu faktycznego z akt sprawy i takl nie znamy więc nie wiadomo jak było. Skąd wiesz że facet nie wyszedł 3 lata temu na warunkowe zwolnienie po odbyciu 2/3 kary za .... i tu sobie dopowiedz.

Za to wszedłem na podany przez ciebie link do : www.renaultlaguna.com.pl

i chyba u dyrektora ubezpieczę się w MTU