Czy fotele z VECTRY B spasują do espero???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bo z Vectry A pasują podobno.....

ale zastanwiam sie czy z B też podejdą....

moze ktoś sprawdzał???

zadaj to pytanie na forum vectry, tzn czy pasuja z vectry b do vectry a; tam beda wiedzieli

Daruj sobie te fotele nawet jeśli pasują...
Mój Ojciec ma Vectrę B i fotele te są beznadziejne w porównaniu z fotelami z Espero.... lub z fotelami z Vectry A..... mówię tu o konforcie siedzenia.... bo oczywiście są dużo ładniejsze, wytrzymalsze, wykonane z lepszych materiałów itp.... ale co z tego skoro są zajebiście niewygodne?
Uczucie porównywalne jest z siedzeniem na drewnianym krzesełku.... małe, twarde..... ogólnie kicha po maxie.... jazda na tych fotleach bardzo męczy...

dzięki Łukasz za radę

pytałem tylko dlatego że niedaleko mnie były takie foteliki....

ale skoro mówisz że są do d.... to nie ma sensu się w to pakować....

a w A są naprawdę super!!!! no ale nikt w pobliżu nie sprzedaje.. a przesyłka jest nieopłacalna...

pozdro

ja do siebie wrzuciłem foteliki z kadeta GSI te ala kubełkowe i pasoiwały bez problemu nawt na otwory w podłodze a z vektry rzeczywiscie z A jeszcze sa oki ale z B juz nie bardzo mi sie widza ba miałem do wyboru miedzy takimi a tymi moimi

Cytat:
2005-12-08 19:45:24, marcin21100 pisze:
ja do siebie wrzuciłem foteliki z kadeta GSI te ala kubełkowe i pasoiwały bez problemu nawt na otwory w podłodze a z vektry rzeczywiscie z A jeszcze sa oki ale z B juz nie bardzo mi sie widza ba miałem do wyboru miedzy takimi a tymi moimi

też myśl....

ale z tego co widze na allegro to same zajechane są....

chyba ze te
klikk

ale cena zabija....

pozdro

Jak ja bym chcial miec dobre fotele.
U mnie wylacialy juz chyba wszystkie kulki i waleczki i do tego siedzenie przechylilo sie w lewo, i oparcie sie spier...
Ale welur jak ta lala

A od Opla Calibry fotele nie pasują?

pasują...pasują... rico ma u siebie fotele z calibry...
jak by ktoś potrzebował foteliki z calibry w idelanym stanie to szybki kosta załatwi bez problemu...

Cytat:
2005-12-09 11:58:35, ŁUKASZ_GAJER pisze:
pasują...pasują... rico ma u siebie fotele z calibry...

Pasują idealnie, zamontowaliśmy je w ciągu pół godzinki Rysiu jest z nich baaaardzo zadowolony

Witam.

Może ktoś wie czy we wszyskich modelach vektry b fotele miały regulacje wysokości?

Cytat:
2006-07-01 00:32:21, tomtu pisze:
Witam. Może ktoś wie czy we wszyskich modelach vektry b fotele miały regulacje wysokości?

ale z vectry B fotele chyba nie podchodza, przynajmniej nikt mi niebył w stanie na forum vectry potwierdzić czy fotele z VB pasują do VA ... ponadto są mniej wygodne od kubełków z vectry A

pozdro

Cytat:
2006-07-01 10:34:45, Kolber7 pisze:
ale z vectry B fotele chyba nie podchodza, przynajmniej nikt mi niebył w stanie na forum vectry potwierdzić czy fotele z VB pasują do VA ... ponadto są mniej wygodne od kubełków z vectry A pozdro

Z vektry b nie pasują .Byłem na szrocie i oblukałem sobie.
Te z opla mają zupełnie proste prowadnice,a w espero końce są lekko zagięte do dołu.

A za ile byłaby możliwosć załatwienia foteli przednich z opla calibry, ale takich w naprawdę dobrym stanie? Czy pasują one bezposrednio na prowadnice w espero?

Sorki nie zwróciłem uwagi na datę! Niemniej pytanie wciąż aktualne. Na Allegro są ale w kiepskim stanie.

Cytat:
2008-01-08 19:51:16, koggi pisze:
A za ile byłaby możliwosć załatwienia foteli przednich z opla calibry,

Przepraszam a czy mu tu prowadzimy jakąś rozbiórkę kalibry?? to nie forum opla, lepiej tam poszukaj tu co najwyzej mozesz kupic fotele od espero

Cytat:
2008-01-08 22:27:58, Kula69 pisze:
Przepraszam a czy mu tu prowadzimy jakąś rozbiórkę kalibry?? to nie forum opla, lepiej tam poszukaj tu co najwyzej mozesz kupic fotele od espero

Szkielet fotela w dobrym stanie sprzedam (gorzej z gąbką)

Jak ktos ma oryginalne od espero to też chętnie tylko kwestia ceny. No i szukałem trochę i powiem szczerze, że nie trafiłem na w pełni sprawny używany fotel od espero (zawsze jakas regulacja nie działa - najczęsciej wysokosci). A tak na marginesie czy fotel z podgrzewaniem można bez problemu zamontowac w wersji auta, która tego bajeru nie miała?

Znalazłem tanie i w dobrym stanie fotele z opla omegi. Są obszyte skórą, podgrzewane i mają sprawną regulację. Czy orientuje się ktos czy bedą pasowały albo czy można je dopasować w stosunkowo prosty sposób?

Obawiam się , że wyjdą poza obrys samochodu
A tak na poważnie są one dużo szersze (bo i Omega ma bardzo szerokie wnętrze).
Moim zdaniem nie ma szans.

Pzdr.