Obrobione nakrętki przy odkręcaniu belki, jak to naprawić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Przy odkręcaniu belki przedniego zawieszenia ukręciły sie nakrętki przyspawane wewnątrz do belki (masło maślane..) wyciąłem łby i zdjąłem belkę oraz miskę olejową w celu wymiany uszczelki i malowania. Teraz należało by to złożyć, tylko jak i czym? Wyciąć kawałek belki i wspawać z nakrętką czy wspawać kawałek gwintowanego drutu i skręcać od dołu? Nie chce tego spieprzyć bo to trzyma mi silnik, plisss..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2008-01-15 12:17:40 ]

Cytat:
2008-01-15 11:48:17, faownik81 pisze:

zrob tak jak sie robi w mocowaniach resora w maluchu. odkroj od góry kątówką kawalek belki, nawierć otwory na szilki, włóż śruby w otwory przez to co wyciąłeś kątówką, przyspawaj śruby i zaspawaj spowrotem otwór wycięty kątowką w celu umieszczenia śrub a na przyszłość wpisz jakiego auta to dotyczy

Nie widziałem nawet resora w maluchu Ale mniej więcej czaje..
Te sróby to spokojnie wyjme jak przetne belke od góry bo sie nie trzymają. Tylko ta belka jest wysoka jaką musze wywalić dziure zeby dojść tam z elektrodą od spawarki. Właśnie elektroda... nie mam migomatu ani gazów tylko tranzysorówke... spaw tranzystorówką wytzyma?

Fiat 125p silnik poloneza 1,5 ME

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2008-01-15 12:17:58 ]

Cytat:
2008-01-15 12:12:33, faownik81 pisze:

na przyszłość - jeśli wklejasz linka zawierającego znacznik "a href" to nie dawaj przed nim znacznika "img"