Nie ma fiata kumpmy skode!! :-) WOŚP!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
aukcja

Moja propozycja jest taka by sie zrzucić na skodzine (ja licytuje ale pewnie bede za krótki), kupic ją, załatwić opinie by nie płacić OC. Przetrzymac przez rok (mysle ze u mnie w hali sie znajdzie miejsce) i za rok wystawić ponownie na orkiestre. Jeśli ktos zainteresowany to pisac tu lub do mnie na PRV. Pozdrawiam. jesli moderatorzy uznają ze mozna przeniesc na ogólny to akcja moze byc bardziej masowa.

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2008-01-15 18:28:08 ]

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2008-01-15 18:28:43 ]

fajna reklama kurnika w sumie Tadzik - dobry pomysł. Jak sie nie sprzeda za rok będzie ja można pociąć i autozłom np: jej części bedzię wystawiać na allegro? większa kasa za części.
btw. trochę nie za późno na altruistyczne porywy juz po orkiestrze

nie bardzo wiem o czym piszesz. Aukcje orkiestry nadal trwają zysk z tej skody idzie na tegoroczna orkiestre. Jak dla mnie to trudno reklamowac cos (kurnik) gdzie juz nie ma miejsc wolnych do wynajecia... Pisze ze za rok znów pójdzie na orkiestre - wiec na czesci nie pójdzie. Polecam czytac ze zrozumieniem. Pozdrawiam. Oczywiscie skodzianka nie musi byc na mnie (zreszta gdyby cena przekroczyla tysiaka to nie moge jej kupic - nie mam karty kredytowej ani konta inteligo...)

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2008-01-15 21:02:52 ]