WOŚP 2009

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio podczas tegorocznego finału WOŚP wpadł mi do głowy pewien pomysł a mianowicie wspólna odbudowa jakiegos fiaciora
odstawienie go w furiousowym stylu oraz wystawienie go jako klub na licytacje . Wiem że koszta by były , ale klubowiczów troche jest ,
sporo sympatyków i ludzi związanych z tą stroną mentalnie tak jak naprzykład ja , pozatym można poszukać dodatkowo sponsorów . Myśle że przy odrobinie checi rzecz jest do wykonania a zawsze byłoby to cos orginalnego .
Co o tym myślicie ?
pozdrawiam

podejmujesz sie tego?
tak wiesz z pełną odpowiedzialnością

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

pomyslow to kazdy z nas ma milion...... a realizacja.... szkoda gadac.

bedąc sam z pewnościa sie tego nie podejme
wiec chciałbym najpierw wiedziec kto jest za pomysłem i moze sie w niego zaangażowac , tak wiec jak wczesniej pisałem dobrze by było gdyby "
podjeła sie tego wieksza czesc ludzi którzy na codzień tu przesiadują a wtedy możemy pogadać konkretniej

zapomnij o tym, nierealne

bo najłatwiej stwierdzić że nierealne włożyć rece do kieszeni i wszystko pierdolić z góry ...i to najlepiej na samym początku
rzuciłem wolny temat do przemyslenia , zwrócenian czyjejś uwagi
ale z takim podejsciem to daleko to nikt niezajedzie

Ja sie deklaruje. Finansowo moge wspomoc.

Wiekszy problem bedzie chyba ze znalezieniem chetnych do dlubania.

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

Cytat:
2008-01-18 18:26:40, 8ball pisze:
bo najłatwiej stwierdzić że nierealne włożyć rece do kieszeni i wszystko pierdolić z góry ...i to najlepiej na samym początku rzuciłem wolny temat do przemyslenia , zwrócenian czyjejś uwagi ale z takim podejsciem to daleko to nikt niezajedzie

poprostu wiem jak jest, czy to male spotkanie, czy zlot klubowy itp, tu bedzie tak samo, i moge sie zalozyc ze Ty sam za niedlugi czas zapomnisz o temacie.....

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2008-01-18 18:54:46 ]

Cytat:
2008-01-18 18:26:40, 8ball pisze:
bo najłatwiej stwierdzić że nierealne włożyć rece do kieszeni i wszystko pierdolić z góry ...i to najlepiej na samym początku rzuciłem wolny temat do przemyslenia , zwrócenian czyjejś uwagi ale z takim podejsciem to daleko to nikt niezajedzie

spędzisz tu więcej niż 1000 dni, to przyznasz Bimbrowi rację

no tak i musi być tak zawsze ,po koniec swiata i o jeden dzień dłuzej ...
pozatyn bimber to nie jest jakis spot gdzie pogada sie o tym o tamtym pogląda zgjeta felge ktos pochwali sie nowym tajlem
tu chodzi charytatywnosc i cheć pomocy
jueżeli tego nie nierozróżniasz no to sorrry
prawda jest taka że zaczełem ten temat z tego powodu że jest dużo czasu i wszystko dało by sie przemyslec popytać ludzi czy chcą , nie mam 13 lat i wiem że sprawa nie jest na jeden wieczór
wiec niesiej takiego defetyzmu ok?

powodzenia,jak ci sie to uda osobiscie przyjade, przeprosze cie i pogratuluje......

super pomysł, popieram Cie, jak by co to ja moge jakieś tajle zalatwic, nie wiem kiere sportową albo jakis bimarco b, powodzenia zycze

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2008-01-18 19:21:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pisiek dnia 2008-01-18 19:22:08 ]

nie ma bimber za co przepraszać bo mnie nieobraziłes w rzaden sposób
wiec tak jak pisałem wczesniej
kto jest za i wpełni władz umusłowych moze zadeklarować jakąś pomoc (robocizna ,kasa ,tajle , itp) poprostu chce zobaczyc czy jest oddzwiek i chec pomocy a wtedy mozna pomówic konkretniej

mysle ze czesc rzeczy mozna robic nawet w roznych miejscach polski ale ktos to juz w bude musi wlozyc... ja z checia pomoge i robota i kasa. Potrzeba koordynatora projektu

ja mam bude po tokim bez papira miałem ją dłubac bez celu to sie moze przydac

narazie cztery osoby zadeklarowały pomoc , nie jest zle , ale nie bede ukrywał że to jeszcze mało aby konkretnie coś zaczynać
co do budy chyba lepiej żeby miała papiery bo troche dziwnie pchać kase w samochód który bedzie mógł tylko stać zresztą niewiem jak by to było wtedy z licytacją , ale wielkie dzieki rejser że wychodzisz z dobrymi checiami . Mysle że najlepiej było by pokompletować tajle a bude kupić pózniej czesto ktoś na forum rozsprzedaje swoj wehikuł a wtedy pozbierać wszystko zmontować i jesteśmy w domu ...
ja jako prowodyr moge koordynacja sie zając
tylko że chwilowo mało do konsultacji
tak że apel kto sie jeszcze pcha w ten projekt
może ktoś z wrocławia sie zglosi ?