| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-10 08:31:30 a napisz Mily jak to brzmialo w oryginale i przy okazji czego na to wpadles (kontekst - o czym mowa) - mozesz fonetycznie
adasco |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2003-07-10 09:30:32 Miły - gratulacje.
Mimo, że są lepsi eksperci w naszym klubie od języka rosyjskiego i choć nie znam kontekstu zdania - myślę, że chodz o "kubaturę bagażnika". Ale poczekaj Miły na jakiegoś experta (np.: Andrzej Zamość) Pozdrawiam. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-10 16:29:23 kubatura inaczej pojemnosc (zwykle w decymetrach szesc)
tych bukw nie widze, tylko krzaczki. Napisz chciciaz fonetycznie, moze sie domysle.... adasco |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-10 18:27:21 Tak o "110" chodzi.
Dzięki w każdym razie za sugestie. |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-07-11 13:12:32 Adasco, następtnym razem czytaj uważnie please co ja piszę. Wiem, że często walę długie i nudne posty, ale mimo wszystko jest prośba o dokładne czytanie. Ja przecież pisałem, że ja też mam słownik polsko-ruski i rusko-polski i to słowo było tłumaczone właśnie na podstawie słownika. No dobra ale mimo wszystko może Ci podam link do ladaonline gdzie będzie to zagadnienie. Otóż wejdź sobie na ten link: wyposazenie i dane 2110. I zjedź suwakiem tej strony całkiem na dół tej strony. Akurat to zagadnienie to będzie dziesiąty (cyfrą: 10.) wiersz od dołu licząc. I to jest to właśnie.
A co do schowków bagażnika: ja ewentualnie myślałem, że to może być miejsce na koło zapasowe. Np. że lepsze wersje mają koło zapasowe w podłodze bagażnika, a słabsze wersje mają zamocowane do jednej ze ścian bagażnika. Adam, no bo jakie jeszcze by mogły być schowki w bagażniku? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-07-11 14:41:46 Ja myślałem, ze to jest poprostu taka plastikowa wkladka ktora wklada sie do bagaznika ktora chroni przed zabrudzniem dywaników. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-11 16:24:56 I milan wszystko wyjasnil. To JEST to.
adasco |