MotoNews.pl

PILNIE potrzeba katalog czesc !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaraz mnie cos trafi kur.... kupilem ten pierdzielony alternator
przyszedl dzisiaj do domu wlasnie znoka sprawdza a on ma smiglo w srodku zamiast na zewnatrz.

Czy ktos moze mi sprawdzic te numery w katalogu czesci

219187 85A
8H27N12U
MEG

Bardzo byłbym wdzięczny o podanie do jakiego modelu silnika to dziadostwo jest.

Jesli ktos ma wersje pdf takiego katalogu to czy moze wrzucic na serwer ftp klubowy ??

Pozdrawiam,

dobra temat zakmniety

uwaga kupilem to na allegro u niejakiego goscia p_kossa po uprzednim dogadaniu calej sprawy wlacznie ze sprawdzaniem przez telefon ( sam sprawdzal w katalogu )

chyba kto inny sprzedaje a kto inny wysyla
zapewniali mnie ze wyslali 22.05.2007 z rana ( oszustwo )
tesciowa na poczcie sprawdzila wyslane 23.05.2007 godz 19:15
czyli defakto paczka poszla 24.05.2007 z rana

dzisiaj dostaje a to ......... do modelu GLX no by to .........

a ja tydzien bez autka w morde

katalog cześci już mam w pdf'ie

Cytat:
2007-05-28 12:30:45, penmar pisze:
katalog cześci już mam w pdf'ie

Wrzuć na ftp-a dla potomnych

Ktos już wczoraj przedemna wrzucił

przepraszam ale 1/2 godziny szukam i niemoge nigdzie znalesc - moze ktos mnie naprowadzic na sciezke
z gory dzieki - pozdrawiam

Klubowy FTP

Cytat:
2007-05-28 11:23:17, penmar pisze:
Zaraz mnie cos trafi kur.... kupilem ten pierdzielony alternator przyszedl dzisiaj do domu wlasnie znoka sprawdza a on ma smiglo w srodku zamiast na zewnatrz. Czy ktos moze mi sprawdzic te numery w katalogu czesci 219187 85A 8H27N12U MEG Bardzo byłbym wdzięczny o podanie do jakiego modelu silnika to dziadostwo jest. Jesli ktos ma wersje pdf takiego katalogu to czy moze wrzucic na serwer ftp klubowy ?? Pozdrawiam,

Zanim Cię zaczęło trafiać...trza było na forumie zapytać!...a tak...zNerwicowany system zadziałał ...

To jeszcze pochwal się ile zapłaciłeś...spróbuję Cię dobić...(oby mi się nie udało! )

Pozdrawiam

Bodzio - zobacz datę
przez 8 miesięcy kolega penmar pewnie już zdążył zmienić alternator a i ceny mogły się zmienić