MotoNews.pl

[S] Sprzedam Espero 1997r. na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam do sprzedania prawie caluteńkie Espero z 1997r. Skasowane troche przodu (szkoda całkowita i nie opłaca mi się go remontować). A szkoda, bo przebieg tylko 86tys km i nówka instalacja gazowa.
Rozbite jest jakieś pół metra przodu i prawego boku, więc odpada ze sprzedaży maska, oswietlenie przód, zderzak, prawy błotnik, chłodnica no i pewnie jeszcze kilka najbardziej wysuniętych z przodu rzeczy spod maski. Dokładnie jeszcze nie wiem, bo dopiero odbyły się oględziny z ubezpieczalni. Jeżeli czegoś poszukujesz do swojego bolidu- pisz:
kirys(małpa)rybnet.pl
gadu-gadu: 2706494

PS: kolor piękny zielony

[ wiadomość edytowana przez: Kirys dnia 2007-09-24 14:19:33 ]

no to biore lusterko prawe , lampe tylną lewą, przełącznik otwierania bagażnika , kołpaki , owiewki na szyby przednie i podłokietnik

wiec prosze cie kolego skontaktuj sie ze mna na maila bądz komórke 0506 040 343 zeby sie umówic jaoś na spotkanie i ustalić kwote

klapkę wlewu paliwa już zaklepałem

Nie ma już:
lusterko prawe elektryczne
lampa lewa tył
kołpaki oryginały
przycisk otwierania bagażnika
owiewki
klapka wlewu paliwa
podłokietnik

[ wiadomość edytowana przez: Kirys dnia 2007-09-25 10:01:37 ]

ja juz tez zaklepalem psztyczki
do szybek 3 szttapicere bagaznika tyz

[ wiadomość edytowana przez: desperos dnia 2007-09-25 17:24:00 ]

Ukłon w stronę Szanownych Klubowiczów- miacie pierwszeństwo w kupowaniu Dopiero w przyszłym tygodniu to co zostanie wystawię na Allegro. Póki co piszcie, pytajcie, mówcie co potrzeba. Sporo Esperaka jeszcze zostało.
Pozdrawiam

A jak u Cie wyglada sprawa z drzwiami, tzn. ze spodami drzwi. Są całe czy dopadła je juz ruda? Oczywiście wszyćkie 4 sztuki drzwi.

Przeca Kiniusia opychać chciałaś, a tu nagle zamierzasz inwestować we wrota.

Cytat:
2007-09-25 21:54:36, piotr_ek pisze:
Przeca Kiniusia opychać chciałaś, a tu nagle zamierzasz inwestować we wrota.

Teeee czepialski Ty sie mmmmm łłłłodstosunkuj , toż to nawet zapytować nie wolno po ila kce sprzedać Kolega drzwi do esperaka?
A poza tym mimo wszyćko uwielbiam moje espero nawet z upływem czasu dziaającego na jego niekorzyść

drzwi w stanie idealnym, żadnej rdzy. jeden malutki pecherzyk był na lewych tylnych przy klamce, ale to chyba od zadrapania. Juz zamalowane. A od dołu brak rdzy, jedynie w zeszłym roku przy progach od wewnątrz zdemontowałem te gumy i zdrapałem rdzawy nalot, a potem podkładówka i spray i jak nowe.

Nie kuś Kinisi!

Cytat:
2007-09-25 22:35:22, Kirys pisze:
drzwi w stanie idealnym, żadnej rdzy. jeden malutki pecherzyk był na lewych tylnych przy klamce, ale to chyba od zadrapania. Juz zamalowane. A od dołu brak rdzy, jedynie w zeszłym roku przy progach od wewnątrz zdemontowałem te gumy i zdrapałem rdzawy nalot, a potem podkładówka i spray i jak nowe.

ile za drzwi? :>

Właśnie sprzedałem wszystkie 4 gołe drzwi. Cały osprzęt z drzwi dalej do kupienia.

Witam ponownie.
Wrzuciłem albumik ze zdjęciami Esperaka:
http://kirys79.fotosik.pl/albumy/278216.html
Sporo tego jeszcze zostało, wiec jeśli widzicie na zdjęciach coś czego potrzebujecie to piszcie.
Wieczorem uzupełnię listę czego już nie ma.

espero fotki tego co zostało
tak lepiej Kirys

spioler,
panel od szyb u kierowcy
zamek i ew klamka od kierowcy sa i za ile??

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-09-26 18:59:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2007-09-26 19:03:37 ]

Witam ponownie.
Dziś wykonałem kawał dobrej roboty i pobrałem organy do przeszczepów z mojego esperaka.
Proszę się częstować: CZĘŚCI
Jeśli coś się Wam przyda, to pisać proszę na gg: 2706494
Dziś wieczorem będę dłuuuugo siedział

Aaaha, jeśli na jakims elemencie jest żółta taśma, to nie znaczy ze jest on pęknięty, ale jest pod nią śruba, kołek, lub inna niezbędna część która mogłaby sie zgubić w całym tym zamieszaniu.
Dzis znowu kroiłem Esperaka, więc wkrótce wrzucę kolejne cieplutkie jeszcze zdjęcia cieplutkich jeszcze części (na słońcu chwilę lezały po wyciagnięciu z woza )

Kolejne wymontowane części ---> Espero2

KIRYS a ta część to gdzie jest montowana ????