MotoNews.pl

Forumowy Klub Malkontentów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniu dzisiejszym na tajnym spotkaniu w piwnicy babci Genowefy, po wypiciu kilku słoików fermentujących kompotów i zagryzieniu ogórkami kiszonymi powstał KLUB MALKONTENTÓW FORUM ZŁOMERO! Skład klubu:
Prezes zarządu: piotr'ek
V-ce prezes zarządu: lothaar
Zainteresowanych przystąpieniem do klubu zapraszamy na priv!

ja mogę być Dyrektorem Naczelnym i Artystycznym Klubu. Pensja za jaką mogę ew. pracować to niech będzie 12tys. euro (traktuję to jako pracę społeczną). Gabinet z klimatyzacją, asystentka, sekretarka + auto służbowe (klasa premium+) oraz kierowca. Aha jeszcze karta (platynowa) na lunche w Bristolu by się przydała (mają tam teraz pyszne sorbety truskawkowe). A no i mam niezbędne kwalikiakacje (co by nie było)

Ja się piszę na skarbnika.

Miszczowie... ale wy się NIE NADAJECIE!!!

Ale tylko pod warunkiem że będę mógł robić jakieś przewałki.

Cytat:
2007-05-24 17:44:19, piotr_ek pisze:
V-ce prezes zarządu: lothaar

piotr-ek.... przestań, bo w następnych wyborach jeszcze na Ciebie zagłosuje i będzie obciach

No to może chociaż cieciem

Cytat:
2007-05-24 18:02:49, piotr_ek pisze:
Miszczowie... ale wy się NIE NADAJECIE!!!

ja tu proponuję moją skromną osobę, społecznie, prawie na zasadach wolontariatu i siem nie nadaję

piotrek już z kilku kompow w różnych miejscach na ciebie głosuję, a ty tak mi sie oddzwięczasz - nie ładnie

Cytat:
2007-05-24 18:58:08, elChopin pisze:
piotrek już z kilku kompow w różnych miejscach na ciebie głosuję, a ty tak mi sie oddzwięczasz - nie ładnie

Powiedz jeszcze, że kilka kont pozakładałeś, bo innego sposobu głosowania nie ma.

To może ja się nadam jako np. detektyw?
Będę 1-szym szpiclem IV Rzeczpospolitej Polskiej

A moja skromna postać ?

Cytat:
2007-05-24 17:44:19, piotr_ek pisze:
W dniu dzisiejszym na tajnym spotkaniu w piwnicy babci Genowefy, po wypiciu kilku słoików fermentujących kompotów i zagryzieniu ogórkami kiszonymi powstał KLUB MALKONTENTÓW FORUM ZŁOMERO! Skład klubu: Prezes zarządu: piotr'ek V-ce prezes zarządu: lothaar Zainteresowanych przystąpieniem do klubu zapraszamy na priv!

To ja chyba powinienem zostać memberem z automatu

-----------------
czasem tu zaglądam

Ja bym mógł robic kompoty i ogóry do piwnicy babci Genowefy (oczywiscie nie dokrecajac ich na max-a co by ferment szyyybko zrobił swoje) na tajne spotkania i ze slayterem moge cieciować

Cytat:
2007-05-24 18:04:04, -JACO- pisze:
piotr-ek.... przestań, bo w następnych wyborach jeszcze na Ciebie zagłosuje i będzie obciach

Dobrze poinformowane źródła doniosły nam, że i w tych wyborach głosowałeś na Piotr_ek'a

Ponadto nie ukrywajmy, że Twoja rezygnacja z funkcji Moda była wynikiem taktycznej zagrywki w celu objęcia funkcji Moda w nowopowstałym klubie Kandydatura Piotr_ek'a zaś na Moda ma na celu przejęcie maksymalnej kontroli nad forum na którym się znajdujemy.

To wszystko to wynik precyzyjnie zaplanowanej i po mistrzowsku realizowanej akcji

Jak mój pierd*lec sięgnie zenitu to jutro zarejestruję domenę dla malkontentów, a za kilka dni powstanie profesjonalna strona www.
Co do kandydatów, to każdy z kandydatów musi zostać zaakceptowany przez zarząd - czyli mnie i lothaara.
Póki co to chętnych wielu, a zasług mało.

Cytat:
2007-05-24 19:47:34, piotr_ek pisze:
..., a zasług mało.

Mów za siebie

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2007-05-24 19:00:30, piotr_ek pisze:
Powiedz jeszcze, że kilka kont pozakładałeś, bo innego sposobu głosowania nie ma.

eee tam szczegółów się czepiasz, liczą się intencje - wchodzę klikam, naciskam wstecz, wchodzę klikam, naciskam wstecz, wchodzę klikam, klikam, klikam, klikam, klikam...

Cytat:
2007-05-24 19:56:17, elChopin pisze:
eee tam szczegółów się czepiasz, liczą się intencje - wchodzę klikam, naciskam wstecz, wchodzę klikam, naciskam wstecz, wchodzę klikam, klikam, klikam, klikam, klikam...

To tak jak ja...

Ja tesz kce być w tym klubie.Zwalają się jakiś żółtodzioby i no nejmy i narzekają że esperaki się psują,a wentylatory kręcą się w drugą stronę.

Cytat:
2007-05-24 20:02:19, JaRabbit pisze:
Ja tesz kce być w tym klubie.Zwalają się jakiś żółtodzioby i no nejmy i narzekają że esperaki się psują,a wentylatory kręcą się w drugą stronę.

Idziemy po badzie..idziemy

-----------------
czasem tu zaglądam