| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szmyk Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2008-01-04 14:05:47 chodzi o serial a nie psa . Oglada to ktos ? Ostatnio obejrzalem 5 odcinkow I seri i 12 odcinków II serii i jedno moge powiedziec chyba najlepszy polski serial kryminalny... a ile prawdy w nim... . Patryk Vega jest według mnie mistrzem jesli chodzi o kino akcji. Myslalem ze w Polsce nie da sie nakrecic dobrego filmu i od czasu slynnych Psow z Linda jest tak jak pisalem najlepszym serialem kryminalnym . Grabowski vel Gebel , Dorocinski (Despero) , Stroinski (Metyl) , Krolikowski (Igor) , Gajos (Benek) , Mohr (Nielat) , Roma Gasiorowska (Wladek) , Pregowski (Det. Ostrowski , nie mylic z Rutkowskim) stworzyli swoimi kreacjami aktorskimi naprawde mocny serial pokazujacy prawde jesli chodzi o prace polskiej policji. Jestem ciekaw czy ktos podziela moje opinie na temat tego serialu tutaj na forum .
Opis na Filmweb jakby ktos nie ogladał
serial jest emitowany w czwartki na tvp2 około 23:00 kazdy odcinek opowiada o innej autentycznej zbrodnii ktore mialy miejsca na przestrzeni ostatnich lat. [ wiadomość edytowana przez: szmyk dnia 2008-01-04 14:16:23 ] |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2008-01-04 14:23:41 ja oglądałem tylko film
i jeśli to działa na zasadzie jak "świadek koronny" - "odwróceni" to pewnie jest ciekawe |
szmyk Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2008-01-04 14:32:23 ogladalem kilka razy Odwroconych i nie zrobil ten serial zbytnio na mnie wrazenia. I seria Pitbulla jest rozwinieciem filmu , czyli opowiada o tym o czym film ale jest wiecej watkow dodanych przez co jest duzo atrakcyjnieszy niz film. II seria natomiast opowiada o wielu glosnych sprawach ktore kiedys mozna bylo przeczytac w gazetach , w wiadomosciach zobaczyc. Jedno co mi sie podoba ze Vega ukazal prace policji w tym serialu taka jaka jest w rzeczywistosi a nie jak w innych filmach gdzie to wszystko jest skoloryzowane. Gdzie glowni bochaterzy sa niesmiertelni , jezdza wypasionymi furami , ubieraja sie jak biznesmeni i inne tego typu rzeczy ktore az raza ale jak wiadomo sa zrobione pod publike tylko. Moim zdaniem takie mydlane seriale jak Fala Zbrodni , W11 , Kryminalni z wiecznie ulizanym Zakoscielnym , Oficerowie poprostu są daleko w tyle. Polecam obejrzec tym co nie ogladali , naprawe wciaga po obejrzeniu kilku odcinkow . Serial ten nie jest cukierkowy jak inne o podobnej tematyce.
[ wiadomość edytowana przez: szmyk dnia 2008-01-04 14:37:35 ] |
profil-usunięty | 2008-01-13 10:32:08 Pracuje w ekipie która kręci Pita i muszę osobiście powiedziec, że na tyle serii które zostały nakręcone widziałem w TV "pół" odcinka zaledwie |