Opis bezpieczników

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś może mi wskazać gdzie mogę znaleźć polski opis bezpieczników lub napisac po polsku w accencie !
W aucie wszysko jest opisane symbolami.

Rok...........auta!!!!!

Rok...........auta!!!!!

95r, 1,5 poj

Sorki ale nie mogę zawiesić stronki!!! Podaj mi maila, jak znajdę chwilkę czasu podeślę Ci scriny!!!Mój mail: slawekb1@interia.pl

ok poszedł adres do ciebie

dzieki, schematy dostałem, tylko gdzie tam jest bezpiecznik od świateł długich??
I ja u siebie w aucie nie mam powkładanych wszystkich bezpieczników, czy są one konieczne??

Co do braku bezpieczników to normalne!!!Po co Ci bezpiecznik, jeśli nie masz poduchy, klimy, abs-u itd... Co do drugiego to jak dobrze pamiętam Hultaj - bynajmniej mój nie ma takiego bezpiecznika, jest natomiast przekaźnik świateł.I jeszcze jedno powinieneś mieć opis bezpieczników na pokrywach(naklejka)... Ja mam po francusku hi,hi...

Co do braku bezpieczników to normalne!!!Po co Ci bezpiecznik, jeśli nie masz poduchy, klimy, abs-u itd... Co do drugiego to jak dobrze pamiętam Hultaj - bynajmniej mój nie ma takiego bezpiecznika, jest natomiast przekaźnik świateł.I jeszcze jedno powinieneś mieć opis bezpieczników na pokrywach(naklejka)... Ja mam po francusku hi,hi...

no ja mam chyba po tajwańsku a gdzie ten przekaznik świateł sie znajduje???
I z innej beczki. Słychac mi każdą dziure jak jezdze, byłem na przeglądzie i podobno amorki są ok, jakie mogą byc inne powody takiego hałasu?? dosłownie wszystko jakby latało w tym aucie
No chyba ze było bite, autko mam 4 miechy

Przekaźnik E27 - reflektory - komora silnika!!!Masz na scrinach! A tak w ogóle po co Ci to??? Masz jakiś problem ze światłami? Jeśli myślisz o halogenach to i tak na Twoim miejscu montowałbym dodatkowy przekaźnik, a nie podłączał do oryginalnego-można spsuć W Accencie ogólnie jest głośno, jest słabo wytłumiony. Podwozie to nie tylko amorki, wiele rzeczy może stukać: końcówki, przeguby, wahacze, zawieszenie silnika... itd.... poszukaj na forum!!!!

po to zebym stwierdził czemu mi długie nie działają!!

A ostrzegawcze Masz....?Ja bym patrzył przełącznik zespolony przy kierownicy... niestety to też ma prawo polecieć...Rozumem, że mijania są, a po przełączeniu długich brak... Powodzenia przy rozbieraniu!!!

A ostrzegawcze Masz....?Ja bym patrzył przełącznik zespolony przy kierownicy... niestety to też ma prawo polecieć...Rozumem, że mijania są, a po przełączeniu długich brak... Powodzenia przy rozbieraniu!!!