Zgasł i nie chce odpalić 1.4 EFI...!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapalił za pierwszym razem po dojechaniu do skrzyżowania i zatrzymaniu się spadły obroty i zgasł ...nie chciał odpalić próbowałem kilka razy i nic.Dopiero po dodaniu gazu w czasie rozruchu odpalił Obroty na luzie potem utrzymywały się na poziomie 500obr/min do końca jazdy około 10km.W czy może być problem???

Rozrusznik kręcił bez problemu.
Nowy akumulator.
Świece i przewody(MoTo i NGK) wymienione jakiś miesiąc temu filtr powietrza też.

Jakieś pomysły???

Witam
A może jakieś konkrety na początek bo to się tak nie da że pokaz mi to i owo a p[owiem kim jesteś. Pomysł jest taki że trzeba by było zobaczyć czy nie dostaje paliwa czy nie ma iskry.z tego co napisałeś to raczej wynika że nie dostaje paliwa ale pewności nie mamy-napisz dokładniejsze zagrywki Twojego Essa.
Pozdrawiam

Stało się dziś jak wracałem około 22:00 ciemno itp więc nie wiem co może być ... za czeło się od tego

Kilka postów poniżej: "Obroty spadają na 500 niezależnie czy ciepły czy zimny???"

[ wiadomość edytowana przez: malymis81 dnia 2008-01-23 00:07:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: malymis81 dnia 2008-01-23 00:09:01 ]

Problem rozwiązany ,słabe ładowanie związane z zaśniedziałymi kablamu od alternatora!!!Plus wyczyszczenie wszystkich złączek!!!

Pozdr