MotoNews.pl

2.9

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mógł by mnie jedynie zadowolić polonez z silnikiem od forda scorpio najlepiej z zasilaniem nitro chętnie kupił bym taki tuning

Nic prostszego! Myśle że jak wyłożysz odpowiednią kase to jakaś firma się tego podejmie!!

a jaka jest frajda z kupnego tuningu? samemu cos zrob,to jest sztuka

Masz rację żadna

No dokładnie, bo nic tak nie cieszy jak sie ubrudzić spędzić wszystkie wolne weekendy i wyjechać.

I jeszcze zrobić dobre wrażenie

Cytat:
2003-12-18 22:56:23, Anonymous pisze:
mógł by mnie jedynie zadowolić polonez z silnikiem od forda scorpio najlepiej z zasilaniem nitro chętnie kupił bym taki tuning

No to mam propozycje ,,, kup sobie przedostani zdajsie numet magazynu GT tam jest ten poldek, powieś na scianie i ciesz sie Poldasem 2.9 litra!
Ja wole sam coś zrobić a nie odgapiać od innych, to ze jakiś Pan wsadzil silnik od scorpia to nie znaczy ze ja mam miec taki sam

No to mam propozycje ,,, kup sobie przedostani zdajsie numet magazynu GT tam jest ten poldek, powieś na scianie i ciesz sie Poldasem 2.9 litra!
Ja wole sam coś zrobić a nie odgapiać od innych, to ze jakiś Pan wsadzil silnik od scorpia to nie znaczy ze ja mam miec taki sam
[/quote]

Pewnie.... moża by o silniku od Lamborghini pomyśleć

swoja droga ten Pan od 2,9to jakis multifunkczjny mechanik amator bo i lakiernik i blachaz i mechanik i matematyk i fizyk i spawacz i elektronik i cholera wie co jeszcze,bo wszystko ponoc robil sam i co jeszcze_no na banka koles jest kasiasty przeciez to musialo kosztowac w cholere siana

no i odważny bo ja bym sie bał jeździć z Nitro własnej konstrukcji szczególnie jak wysadził w powietrze jeden silnik!!

No to jak wysadził jeden i nic mu sie nie stało to juz jak raz przezył to przezyje kolejny raz Czego sie tu bać, a swoja droga nitro własnej konstrukcji to tylko w Poolsce mozna zrobić

Bo polsk potrafi

Ale taki to ma co opowaidać na zlotach, bo ja to moge co najwyżej opowiedziec jak w rowie lądowałem czy cos takiego, a on a ja to silnik w powietrze wysadziłem w powietrze i wszystkich położy opowieścią

Właśnbie wczoraj na zlocie była o nim gadka i wychodzi na to że on sam wszystko nadzorował bo miał ludzi od tego. Nie mógł wszystkiego zrobić sam bo byłby alfą i omegą

no musial by miec leb jak sklep

Albo jeszcze większy

pamietajcie ze koles kupil sobie atu+ i drugiego takiego specjalnie do tuningu czyli na start juz okolo 9tys

Podobno pomagała mu rodzina w postaci żona i syn

Cytat:
2003-12-21 14:37:08, trombocyt pisze:
Podobno pomagała mu rodzina w postaci żona i syn

Pięcio letni syn

a żona z tego co wiem zajęła sie nieco stylistyką!