Spryskiwacze xenonów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Mam taki problemik mały zwiazany z tymi spryskami. Chodzi o to, że w lewym spryskiwaczu od kierowcy jest wszystko jak najbardziej oki, a w prawym nie do konca. Wysuwa się, ale prawie, że nie leci płyn. A jak leci to tylko troszke i raczej woda niz piana... Czy trzebaby było przeczyscic to czyms czy jak??

Pozdrawiam.

Ja caly układ przedmuchałem powietrzem ze sprężarki. Odczep przewód od pompki i wsadź do niego pistolecik od sprężarki i strzała

Teraz chodzi idealnie

Tylko przed dmuchaniem załóż worki na końcówki
żebyś nie szukał gdzieś w polu jak odlecą dysze!

pozdrawiam/mpaolos

Oki dzieki za info chłopaki... Postaram sie tak zrobic... Pozdrawiam!

Jak masz kamień w środku to guzik da dmuchanie ze sprezarki, ja czyścilem po rozebraniu odkamieniaczem.

Wlewa się porządny płyn i nie ma kamienia. Hammet ty mieszkasz w tym pełnym dziur Inowroclawiu?

Tak w tym samym a co gieroy? Hehe... Płyn taki czy sraki, nie powinien sie zapychac, kamień wytrąca się przy gotowaniu lub duzych temp

Cytat:
2008-01-18 15:34:27, gieroy pisze:
Wlewa się porządny płyn i nie ma kamienia. Hammet ty mieszkasz w tym pełnym dziur Inowroclawiu?

Sie wlewa, jak sie ma od nowości. Ja zakładałem spryski sam. Nie wiem na czym wczesniej chodziły.
A kamień sie wtaci też bez gotowania, proponuje zajrzeć do rur z zimną wodą .

Cytat:
2008-01-18 13:14:39, hammet1 pisze:
Witam! Mam taki problemik mały zwiazany z tymi spryskami. Chodzi o to, że w lewym spryskiwaczu od kierowcy jest wszystko jak najbardziej oki, a w prawym nie do konca. Wysuwa się, ale prawie, że nie leci płyn. A jak leci to tylko troszke i raczej woda niz piana... Czy trzebaby było przeczyscic to czyms czy jak?? Pozdrawiam.

wąskim drutem przeskrobać rury i gitas !

Ja mam inny problem. U mnie spryskiwacz coś zaniemógł (ten przykręcony pod lampą, nie sama końcówka). Po podaniu ciśnienia wysuwa się, ale woda leci pod bardzo małym ciśnieniem
Na razie odleżał trochę w odkamieniaczu i domestosie, ale żadnego syfu w środku nie było.
Zostawię go jeszcze na noc w odkamieniaczu może sie oczyści...
Może ktoś się spotkał z takim zongiem??
A może ktoś ma do sprzedania jeden spryskiwacz??

A bo sobie tak myślę, że mieszkańcy Inowrocławia wydają krocie na elementy zawieszenia. I właśnie czekam aż mi coś pierdo... odpukać w niemalowane. Nie wiem czy jeszcze dwa tygodnie wytrzymam.

gieroy to nie tylko mieszkancy Inowrocławia bo Wroclaw jest nie lepszy haha

Wrocław sobie radzi. Cały rok ida remonty.

Ida ida cos tam robia wiecej tego i to cieszy ...ale ciagle jeszcze malo