SAMOCHÓD ROKU 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trzebaby rozpisac ankietę - konkurs na samochód roku 2007. W grę wchodziłyby wszelkie SWAPy i ogónie samochody (klasyki, rajdówki itp) w które zostało włożone kupę pracy i które zostały zbudowae w 2007 roku.
Co Wy na to?

Kiedyś już coś takiego zaproponowałem i wtedy wypaliło więc...

Który moderator podejmie się przyjmowania zgłoszeń kandydatów??

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-01-30 23:36:12 ]

swietny pomysl.
dawno nie bylo u nas zadnego konkursu
mozna nawet ufundowac jakas nagrode z klubowych

pomysł całkiem całkiem
Dodaj w tytule "o"

z forum czy z świata? zlecone firmom czy robione indywidualnie?

jeśli na naszym forum, to mysle, że auto z naszego forum, a czy zbudowane własno ręcznie czy też zlecone firmie, to chyba bez większego znaczenia, liczy się efekt końcowy.

Ja chciałbym jak anegdotę zgłosić swojego ROSTA

wg tych zalożeń (zbudowany w 2007) to mój też by się kwalifikował.. ale z czym tu konkurować jak tu Yankowóz jest skończony

Pomysl swietny, ozywi to troche atmosfere. Mysle ze np. auta zaprezentowane na forum, zbudowane w 2007. Czy wlasnorecznie czy nie to chyba nie ma sensu rozgraniczac. Tylko czy jakies kryteria czy proste glosowanie?

Cytat:
2008-01-30 21:19:25, Dar00 pisze:
ale z czym tu konkurować jak tu Yankowóz jest skończony

No zwycięzce już raczej mamy

fajny pomysł, czekam az ktoś to rozwinie

a co, samemu ruszyc dupska to nie laska? ja nie moge bo.... nie moge

No to zgłaszac kandydatury! Nie ważne czy zbudowane własnoręcznie czy nie. Liczy się efekt. Czekam tylko na któregoś moderatora który zrobi ostateczą ankietę do głosowania, ale do tego muszą byc jeszcze kandydaci! Zgłaszac krótkie opisy wozów, dokonane modfikacje i jakieś fotki. Zastanawiam się tylko gdzie i w jaki sposób moglibyście zaprezentowac swoje autka żeby nie robic burdelu w tym wątku.

w 2009 zglosze swojaale tym czasem czekam na was

no dokładnie zgłaszać kandydatury, a się jakiś temacik zrobi, gorzej może być z nagrodami, bo na to trzeba Ajc ale to już rozmowa w innym temacie będzie...

Proponuje wprowadzic zasade, ze wlasciciel nie moze glosowac na swoj.

Nie wiem czy zglaszanie kandydatow jest dobre - duzo ludzi moze byc "niesmiala" czy nie lepiej przygotowac po prostu liste samochodow z "naszych samochodow"?

może i tak by było ok ale zobacz ile tych samochodów jest

Cytat:
2008-01-31 00:10:49, CEHU pisze:
może i tak by było ok ale zobacz ile tych samochodów jest

zrobionych w 2007? nie tak duzo

Przecież można zgłosic czyjs samochód, nie koniecznie swój. A co do nagród to nie wystarczy komuś tytuł? Ewentualnie można jakiś dyplom druknąc i przesłac zwycięzcy.

Podzielić auta na trzy grupy:
1. malany
2. 125 i poldy
3. inne fiaty (klasa open)

No i oczywiście klasyfikacja generalna...

Sprawiedliwiej będzie i głosowanie również na auto w każdej klasie.
Co do zgłoszeń ja mam dwa:

1. Yanki - i jego malan (klasa 126)
2. Jago - z pińcetą w klasie open

Cytat:
2008-01-31 09:17:47, Furiosus pisze:
2. Jago - z pińcetą w klasie open

szkoda ze pinceta nawet nie wyglada ze zmierza ku koncowi i ciezko bedzie jej sie zalapac na 2007 rok