16.12.2007 tor fiata tychy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jedzie jakieś rwd?
ja szukam sponsora

Jeżeli nie napada śnieg, to jest szansa, że pojadę. Narazie jedyne opony jakie do Poldka mam to 205/60...jest jeszcze problem z instalacją elektryczną, ale do niedzieli powinno wszystko działać.

a ja wrecz odwrotnie- ja spadnie snieg to sie pojawie podobno na czwartek cos tam ma spasc

Cytat:
2007-12-10 22:11:00, MP-rally pisze:
Jeżeli nie napada śnieg, to jest szansa, że pojadę. Narazie jedyne opony jakie do Poldka mam to 205/60...jest jeszcze problem z instalacją elektryczną, ale do niedzieli powinno wszystko działać.

jesli masz takie opony to nawet jak bedzie sucho nie wybierałbym sie na Twoim miejscu

Cytat:
2007-12-10 22:46:12, Poramancza pisze:
jesli masz takie opony to nawet jak bedzie sucho nie wybierałbym sie na Twoim miejscu

Zadam laickie pytanie , a dlaczego ??

Pytam bo ja takie mam i fajnie sie to trzyma cieplego asfaltu

Cytat:
2007-12-10 22:59:00, borysirl pisze:
Zadam laickie pytanie , a dlaczego ?? Pytam bo ja takie mam i fajnie sie to trzyma cieplego asfaltu

takie tam ,nie zrozumiesz

pewnie chodzi Markowi o przełożenie,opory i o temp.

ja prawdopodobnie nie jade ze względu na wyczerpany budżet na ten rok

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2007-12-10 23:48:18 ]

Cytat:
2007-12-10 22:33:29, rallyman pisze:
a ja wrecz odwrotnie- ja spadnie snieg to sie pojawie podobno na czwartek cos tam ma spasc

kamil tez slyszalem ze ma byc snieg.. Ja bym wolał bez no ale...
tak czy inaczej do zobaczenia

Ja prawdopodobnie pojade na prawym, z kumplem planujemy wystartowac ciezarowym punciakiem 1,2 60 ps

a ja tez pojade co tam trzeba cos sie wkoncu nauczyc krecic kierownica ^^

[ wiadomość edytowana przez: -insekt- dnia 2007-12-11 01:16:48 ]

to ja przepraszam za glupie pytanie... ale co jest 16 na torze fiata?
z niecierpliwoscia czekam na snieg by zobaczyc jak moj nowy kant lata bokami i chetnie bym sie wybral jesli ta impreza bedzie okazja ku temu

"VI Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2007

Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza wszystkich miłośników sportów samochodowych na zawody: VI RUNDA SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW TYCHÓW -2007,-kierowców amatorów.Zawody odbędą się w dniu 16.12.2007(niedziela) na torze FIAT AUTO POLAND w TYCHACH ul.Oświęcimska.Zapisy na adres e-mail:azt-tychy@o2.pl. Opłata startowa do dnia 13.12.2007 (czwartek) wynosi 90zł wpłacana na konto klubu: Pko-bp o/Tychy 33 1020 2528 0000 0102 0114 0524. W dniu zawodów 110zł. Zapisy w dniu zawodów od 7.30-9.30 na TORZE FAP. Limit zgłoszeń 70 załóg.

Startować będziemy parami tor A i tor B , start pierwszej dwójki godz.10.30. Odbędą się cztery przejazdy.

Rozdanie pucharów o godz.16.00.

Dyr.zawodów Marcin Kobryń tel.512-046-747.
Kontakt z zawodnikami Jacek Michalski tel.501-760-240

Startujemy w pięciu klasach pojemnościowych oraz klasa gość.

OBOWIĄZUJĄ KASKI"
info z rajdy.org

jak będze śnieg , to jak kantem trafie między barierki , jadąc bokiem

A jak tam bedzie na BK bedą mierzyć jakieś Db czy nie

Cytat:
2007-12-11 13:32:39, DrDeath pisze:

To sie jeszcze nie zdazalo....

Fajna impreza sie szykuje, szczegolnie jak bedzie bialo.

Ja mam obecnie dylemat czy jechać do Dąbrowy czy do Tychów... Jak pojadą RWD z klubu to może też pojade Tychy.

jedz tychy,zdecydowanie tychy dzien wczesniej jest srs co ???? dobrze kojarze ???? kurde czemu jak sie zajawilem startami to musialm auto rozpieprzyc

a macie moze jakis plan trasy?? albo zdjecia/filmy z poprzednich edycji tej imprezy?? ogolnie chodzi mi o to czy za cene wpisowego mozna sie wyszalec bokami tzn czy trasa bedzie fajna i czy bedzie wiecej niz jakies 3 lipne przejazdy :p

wpisz sobie w youtube tor fiata, tychy itp
jest bardzo duzo filmikow
Marakant na torze fiata jesli dobrze kojarze....

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-12-11 16:20:45 ]

nie jest to typowy tor do driftu ale trochę pozwala się pobawić

Cytat:
2007-12-11 13:32:39, DrDeath pisze:

teoretycznie raz bylo na zawodach zastrzezone ze bedzie pomiar tylko nie pamietam wtedy czy byl czy nie. ale wtedy zawody odbywaly sie na dwoch placach m.in. w centrum tychow.
teraz jak jest stricte na torze to raczej lajt w tej kwestii