Jak wykombinowac podswietlenie jak z golfa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wymyslilem sobie by zrobic podswietlenie drzwi podbnie jak jest w golfie ale z ta roznica ze jak mam drzwi otwarte na tych koncowkach od zamkow swiecilo sie na zielono a gdy zamkniete na czerwono. Pewnie diody dwokolorowe ale do czeg oto podpiac? jak otwarte nie ma problemu bo z wylacznika oswietlenia podsufitka a jak zamkniete??

Cytat:
2008-01-26 16:12:16, misiekwwa pisze:
a jak zamkniete??

A jak zamknięte to na ch*j Ci podświetlenie?

NIe na ch.. tylko by swiecilo na czerwono tak jak w golfikach

sorry za literowy ale klawiatura bezprzewodowa mi nawala

Cytat:
2008-01-26 16:14:20, misiekwwa pisze:

Przy zamkniętych drzwiach Co Ci będzie oświetlało? Lewy półdupek?

Tu chodi tylko o male diody czerowne, ale np mogly by sie zalaczac z alarmu?? wiem ze mozna zrownoleglic z ta od alarmu ale jak zrobic by przy otwartych nie szlo na alarm a bralo z drzwi

Cytat:
2008-01-26 16:21:59, misiekwwa pisze:
Tu chodi tylko o male diody czerowne

Hmmm... Głupota/zawiłość* Twych pomysłów już granic chyba nie zna. Im więcej piszesz, tym gorzej!

a jakie byly jeszcze moje inne pomysly , jak glupota to glupota tak samo moglbym nazawc inne pomysly stosowane w innych esperakach

Cytat:
2008-01-26 16:14:20, misiekwwa pisze:

Rany!...aleś sobie wzór do naśladowania znalazł !

Współczuję

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2008-01-26 17:52:43 ]

Misiekwwa- proszę cię -zmień ten tytuł tematu. Bo mam wrażenie jakby tu jakieś forum dresów było dla których wzorem do nasladowania jest Golf i to jeszcze drugiej generacji

A co do samego podswietlenia to tak jak ci ktos napisał po cholere ci swiatelko jak masz drzwi zamkniete??- To jest wysoce niepraktyczne...

Co do lampki w drzwiach podczas otwierania to juz było na ten temat wiec poszukaj w archiwum-kilka osób już przerobiło ten temat-nawet fotki są

PS. pleaseee nierób z Espero dresiarskiego Golfa

[ wiadomość edytowana przez: tommi3737 dnia 2008-01-26 17:38:10 ]

Cytat:
2008-01-26 17:36:27, tommi3737 pisze:
PS. pleaseee nierób z Espero dresiarskiego Golfa

Jestem dresem, jestem dresem...

Cytat:
2008-01-26 17:48:26, pyrekcb pisze:
Jestem dresem, jestem dresem...

Etam... gorzej niż dresem, bo dres BeeMWó jeździ.

Cytat:
2008-01-26 16:38:21, misiekwwa pisze:
a jakie byly jeszcze moje inne pomysly ,

ZAPCHANY KAT!!
Tuner TV USB
Czy ktoś z kolegów z wawy ma pożyczyc ściągacz do sprężyn??
Nowy olej MOBILA czy ktoś go zna z autoautopsji.
czy brak kata ma wpływ na spalanie ??
Klej do glazury pytanko??
Naprawa wiertarki Bosch 2-24 DSE
Centralny Zamek
Jak wymienić fugę w terakocie?
Drzwi wewnętrzne - budowlanka!!!
UPC ROUTER PROBLEM Z KONFIGURACJA KTO MOZE MI POMOC?
Szukam kogos kto ma znajomego ksiedza!!!

To tak kilka tylko.

Hehe

Cytat:
2008-01-26 19:44:39, piotr_ek pisze:
ZAPCHANY KAT!! Tuner TV USB Czy ktoś z kolegów z wawy ma pożyczyc ściągacz do sprężyn?? Nowy olej MOBILA czy ktoś go zna z autoautopsji. czy brak kata ma wpływ na spalanie ?? Klej do glazury pytanko?? Naprawa wiertarki Bosch 2-24 DSE Centralny Zamek Jak wymienić fugę w terakocie? Drzwi wewnętrzne - budowlanka!!! UPC ROUTER PROBLEM Z KONFIGURACJA KTO MOZE MI POMOC? Szukam kogos kto ma znajomego ksiedza!!! To tak kilka tylko.

mi sie najbardziej ten ksiądz podoba i ta budowlanka. Z tego wychodzi ze to niejest forum motoryzacyjne tylko.... wlasciwie jakie

Nie no Piotrek-zes sie postarał-a ja sie uśmiałem

Cytat:
2008-01-26 19:40:04, piotr_ek pisze:
Etam... gorzej niż dresem, bo dres BeeMWó jeździ.

Idę się pociąć...

Cytat:
2008-01-26 21:00:31, pyrekcb pisze:
Idę się pociąć...

Dresy się nie tną... oni giną z przedawkowania lub wpierd*lu!

tommi3737 - wpisz misiekwwa w wyszukiwarce. Ja tylko 3 strony sprawdziłem tak wybiórczo.

Cytat:
2008-01-26 21:49:39, piotr_ek pisze:
Dresy się nie tną... oni giną z przedawkowania lub wpierd*lu!

No to się zdecyduj - przeciez nie jestem dresem...

Cytat:

1.Jak się pitolą wycieraczki?

2.Pasek klinowy - idzie go samodzielnie zmienić

3.Wpływ kata na moc.

4.Ile wytrzymują opony?

A o to twoja beznadziejna lista pytań, ale nie poruszam tego tematu więcej jak czujesz uraze do Golfa To czuj twój roblem może jakaś terapia pomoże Ci się z tym pogodzić. A co do moich pytan to wydaje mi sie ze forum jest po to by pytac a nie do tego by krytykowac a OFF TOPIC to jest chyba po to by poruszac sprawy nie zwiazane koniecznie z motoryzacja, wsrod nas nie tylko sa wielbiciele daewoo ale zapewne informatycy budowlanicy itp. ale widocznie ty jestes tak zapatrzony w swoje auto ze trudno ci to zrozumiec, - ale to juz twoj problem , ja akurat jezeli juz to zostalo poruszone dresem nie jestem a podswietlenie zapadek od zamka wydaje mi sie nie glupim pomyslem, lepszym niz ci co niektorzy do swoich esper ( nie mam du do nikogo prestensji ani nie krytykuje tego ) powkladali jakies neony itp. tzw wiejski tunning ktorego chyba tez jestes autorem.

[ wiadomość edytowana przez: misiekwwa dnia 2008-01-27 12:31:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: misiekwwa dnia 2008-01-27 12:46:33 ]

Cytat:
2008-01-27 12:29:23, misiekwwa pisze:
.." jak czujesz uraze do Golfa To czuj twój roblem .."
....
widocznie ty jestes tak zapatszony w swoje auto.."

he ?? ...

ja bym prosił ... cobyś misiek...obiad zjadł...potem browarki ze 2 wypił i na spokojnie ..na luzie do tematu podszedł...raz jeszcze

boś się tak widzem znerwicował, że zapomniałeś polskiego...i tłumaczenie potrzebne coby wywnioskować cokolwiek

Ogólnie to co Ty ??...z AutoKoncika przyszejdłeś czy z kosmosa spadłeś innego ??...to nie jest sztywniackie forum jakiegoś tam Tomali...(nOras czy Koliber wie o czym piszem ) ...daj se siana.. (a jak Cie boly i nie potrafisz odpuścić...to kup se golfa i ić na ichni śmietnisko pyskowisko ..od razu będziesz uznany za swojaka