| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-11-27 00:14:28 lapie powietrze na filtrze paliwa... |
pgulo RAV4 Konin | 2007-12-23 09:44:24 Ja nadal nic nie wiem tez wymienilem wszystkie filtry paliwa powietrza i nadal to samo. Serwis Toyoty w Konine nic mi nie pomogl brak tam wykwalifikowanych mechanikow on nie potrafia zdjagnozowac problemu z zawieszeniem wyslali mnie do stacji djagnostycznej zeby zobaczyli co to moze byc i wrocic do nich naprawic - okazal sie uszkodzony lacznik stabilizatora ktory mi facet na stacji zdiagnozowal w 3 min bez specjalistycznego sprzetu i odrazu wymienil . Co do obrotwo tenze mechanik stwierdzil ze moga to byc problemy elektryki nie laczace wtyczki i tym podobne.
U mnie nadal mam ten problem i nie wiem jak sie go pozbyc! |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2007-12-23 11:44:48 Cytat roku!
Przegięcie.. |
paratus wrocław | 2007-12-23 14:05:11 a czy ktoś wie czy jest tam pompa wstępnego ciśnienia? (jak nie będzie dostarczona wystarczająca ilość paliwa to i wysokiego ciśnienia nie będzie z czego zrobić) tak na zdrowy rozum jak przyspieszamy delikatnie to paliwa wystarcz a przy dużym zapotrzebowaniu na paliwo (pedał w podłogę od 2700obr) zaczynają się szarpnięcia co wy na to? |
pgulo RAV4 Konin | 2008-02-01 16:29:41 No i ja nadal nie rozwiazaelm tego problemu , ma ktos na to jakas rade? |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-02-02 19:08:30
Kurde trzeba zapiac tester zrobic jazde sprawdzic cisnienie na listwie i widac czy cisnienie spada czy cos innego. Wstepna diagnoza 30 min zajmuje.Musisz jakis normalny serwis odwiedzic. Najczesciej wtryski padaly lub zawieszaly sie zaworki dawkujace w pompie. Pompy wstepnej niema w baku. |