[k] Megasquirt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem jak zamowic ze stanow ale jakby ktos mial cos takiego na polce i chcial sie pozbyc albo wypozyczyc do czasu az sobie zorganizuje wlasny to dajcie znac.

Dla niewtajemniczonych, to jest sterownik wtrysku ktory ma np. Krzemowy i mial kiedys n.p. Jasin w bisie (www.megasquirt.info).

Pomyślimy coś, jeżeli to nie pilne.

No i mam juz MS w czesciach. Zamowilem pelny kit MS-I v3.0 z Glen's Garage + coil driver (nie bylem pewny czy jest w zestawie a jak jest to bedzie komplet na 2 cewki). Kosztowalo to $192 czyli ok 480 pln i znajomy przywiozl mi ze stanow. W zestawie jest wszystko, lacznie z obudowa alu, wszystkimi srubkami i gniazdami, zapakowane profi w torebki antystatyczne - nie wiem czy w Polsce da rade to skompletowac za taka kase.

ot - sam bedziesz stroil?

Sam i nie sam... Gosc u ktorego stoi teraz 128 ma hamownie i doswiadczenie w strojeniu np. SMT. Swiety, ktory obiecal mi pomoc to polutowac sam stroil wlasne wydumki do sterowania wtryskiem i zaplonem wiec mysle ze damy rade. Zreszta na poczatek MS bedzie moze tylko za zaplon odpowiedzialny, zobaczymy.

Siema Panowie ja właśnie zbieram na nastawialny wtrysk paliwa. Można wiedzieć skąd taka niska cena ??? Bo jak patrzyłem na stronce MS z przesyłka coś koło 1000 plnów. Wiec jakby ktoś miał taniej to sie pisze. Wiem ze Tomek Cecot ma taki fajny komplecik w swojej 131 tyle ze ma przesówną przepustnice z B grupowego poldka. Yapko zagadaj do mnie na gg jak będziesz miał chwilkę czasu .Pozdro

Też bym się pisał na zestawik, więc jak coś można zrobić zamówienie zbiorcze