| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
r0berttttt Daewoo Espero lublin | 2008-02-03 13:36:10 Witam.
Chciałbym się spytać czy macie jakieś fajne układy zamontowane w waszych wozach. Ja ostatnio zamontowałem dwa fajne układziki: 1. Automatyczne włączanie świateł po zapaleniu silnika- bardzo fajne urządzonko nie muszę pamiętać o włączaniu i wyłączaniu świateł. 2. Inteligentny sterownik oświetlenia kabiny którego niestety nie ma w naszych esperakach jako wyposażenie seryjne- super sprawa nie naraża na rozładowanie akumulatora, powoli się rozjaśnia i ściemnia. Dodam, że nie kosztowało to mnie zbyt wielw kasy, oba układy zmnieściły się w granicach 20zł. Piszcie jakie wy macie układy nieseryjne w esperakach. Pozdrawiam. |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2008-02-03 14:14:34 ful wypas oświetlenie wnętrza (zapala się, gasi po otwarciu/zamknięciu c.z., zapaleniu/zgaszeniu silnika, podtrzymanie po zapaleniu) do tego tak długo jak pali się światło działają el. szyby
czujnik parkowania pilot - tak jak piotr-ek czujnik cofania lampki w drzwiach diody w klamkach drzwi wewnątrz |
r0berttttt Daewoo Espero lublin | 2008-02-03 14:22:42 Fajne, fajne
Klameczki ja też mam podświetlone wszystkie na biało, a wszystko inne co sie dało na niebiesko. Miaem zakładać autonatyczne domykanie szyb ale stwierdziłem że nie będe inwestował skora mam esperaka niedługo sprzedać. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2008-02-04 10:13:21
Szybko sprzedawaj i golfa se kup!!! |