To ile za ten mandat :))))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dostalem dzis mandat (((byl za wycieraczka) podpisane "prezesi" )) od F&F. za brak naklejki )) to ile kasiory i ile punktow )) a tak na serio to jaki jest koszt naklejki??? i jaki jest okres oczekiwan bo chcialbym je do wtorku bo wtedy wlasnie wyjezdzam i fajnie by bylo reprezentowac nasz klub. pozdrowki

Ty tam mieszkasz gdzie ci wlepili mandat ?
Bo obok ciebie mieszka Yaro ( klasyk DF rocznik 72 )
naklejeczka kosztuje 2zł
pozdrawiam

nie koniu ja tam nie mieszkam, mam tam tylko kobiete. wiem ze tam mieszka Yaro, gadalem z nim a klasyka juz widzialem zauwazylem jak tylko sie pojawil ) a ile sie czeka na naklejke i czy mozemy sie jakos ustawic???

dobry pomysl ja taz sie odrazu podlacze bo nie wiadomo kiedy nastepne spotkanie bedzienapisz Koniu gdzie i kiedy

Hmmm...Ja co prawda nie jestem jeszcze klubowiczem (nie zebym was poganiał z decyzją ) ale naklejeczkę chętnie bym sobie też sprawił.W koncu to rozpowszechnia wiadomość o klubie

Cytat:
2003-07-10 17:30:21, Poochaty pisze:
Hmmm...Ja co prawda nie jestem jeszcze klubowiczem (nie zebym was poganiał z decyzją ) ale naklejeczkę chętnie bym sobie też sprawił.W koncu to rozpowszechnia wiadomość o klubie

czekaj cierpliwie ten dzień nadejdzie ;d

Cytat:
2003-07-10 18:13:34, lukaszc pisze:
Cytat:
2003-07-10 17:30:21, Poochaty pisze:

czekaj cierpliwie ten dzień nadejdzie ;d

Aameeen.....