(s) chromowany klin w uszczelke (Łódź)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na sprzedaz mam chrom w uszczelke. Szerokosc klina to 1 cm. Nowka nie uzywany. Cena to 10 zł za metr. Kontakt gg: 2548746. Pozdrawiam.

to nie jest zaden klin, tylko listwa tapicerki.

napewno? nie wiem jak wyglada listwa tapicerki, ale wszyscy twierdza ze to klin... az sprawdze u siebie na aucie...

no to ci wszyscy sie myla

To jest zwykla listwa ozdobna sprzedawana na metry w sklepach. Jest samoprzylepna z jednej strony.

Na tapicerke do kanta tez niespecjalnie sie nadaje bo oryginalnie one byly wtapiane na cieplo w tapicerke.

no nie wiem borys. mam kilka metrow takiej listwy. wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to, ze jest identyczna z taka, ktora jest w tapicerce i wcale nie jest samoprzylepna.

nic nie jest samoprzylepne... Jest to klin i tyle. a nawet jak nie to pasuje i dziala... chociaz jak ktos uwaza ze jest to listwa ozdobna to moge to tez jako ją sprzedac w tej samej cenie.

dla pewnosci szerokosc chromu w najszerszym miejscu 1cm, a razem z tymi wypustkami czarnymi co wchodza pod uszczelke (lub cos innego skoro to listwa do tapicerki) ma 12mm.

[ wiadomość edytowana przez: JumperCaravanier dnia 2008-02-04 14:48:01 ]

to jest listwa ozdobna, ale uzywana w kwiaciarniach i tapicerstwie

Klin, to kolego sympatyczny masz tutaj: co prawda od Lady, ale rozni sie od fiatowskiego tylko tym jednym "cyckiem" i kosztuje ok 15 zeta/2,5 metra. Roznice chyba widac. Co do szerokosci to jest taa sama, ale grubosc nieteges. No i ksztalt

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2008-02-04 14:51:19 ]

moze i tak... specem nie jestem w kazdym razie jak ktos zainteresowany to pasuje JAKO klin w uszczelki: