MotoNews.pl

Nawiew

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam problem z nawiewem w omedze b niby slychac ze silniczek chodzi a prawe wogole nie wieje...wymienilemn filtr kabinowy dla sprawdzenia wyjalem go i dalej jest kiepsko...

Przy każdym nawiewie (dyszy) masz pokrętło, przekręć je maksymalnie do góry - powinno pomóc

A poważnie, to dziwne, u mnie też tak było, ale po wywaleniu filtra dmucha aż miło.

A słychać jakąś różnice gdy zmieniasz natężenie nawiewu, głośniej słychać dmuchawe?

Witam.
Mam problem z nawiewem (nie klimatronic)... tzn dmucha we wszystkie strony tylko nie na nogi... nawet jesli zmienie pokretlem np tylko na twarz to i tak dmucha na szybe przednia i na twarz a na nogi nie... nie wiem czy moze pokretlo jest jakies "lewe" i nie zmienia pozycji gdzie ma to powietrze leciec...

w skrocie chcialbym: jesli dam tylko na przednia szybe to zeby tylko na nia dmuchalo a jak na same nogi to na nogi itd...

i jak "uruchomic nadmuch na tylnia kanape??? (kratka jest zaraz za podlokietnikiem)

i pytanko czy moglem cos zepsuc zmieniajac podswietlenie???
z tego co pamietam tam przy pokretle byly 4 kolorowe gumowe rurki ktore sie wypiely... moze ktos wie jak maja byc wpiete (jesli ktos ma fotke bedzie suuper) ???

bede bardzo wdzieczny za wszystkie podpowiedzi co moge w tej sprawie zrbic zeby dzialalo jak nalezy...

Pozdrawiam, Łukasz...

pomoze ktos z tymi gumowymi przewodami i ta tylnia kanapa???

Plizzz...!!!

Cytat:
2009-06-05 22:00:43, MionicK pisze:
pomoze ktos z tymi gumowymi przewodami i ta tylnia kanapa??? Plizzz...!!!

pomoże wyszukiwarka