Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() maciejka80 Opel Vactra B FL Gdańsk | 2009-04-22 13:11:53 Przy każdym nawiewie (dyszy) masz pokrętło, przekręć je maksymalnie do góry - powinno pomóc ![]() A poważnie, to dziwne, u mnie też tak było, ale po wywaleniu filtra dmucha aż miło. A słychać jakąś różnice gdy zmieniasz natężenie nawiewu, głośniej słychać dmuchawe? |
![]() MionicK LOB SYMPATYK Opel Omega B Kraków | 2009-06-02 22:44:22 Witam.
Mam problem z nawiewem (nie klimatronic)... tzn dmucha we wszystkie strony tylko nie na nogi... nawet jesli zmienie pokretlem np tylko na twarz to i tak dmucha na szybe przednia i na twarz a na nogi nie... nie wiem czy moze pokretlo jest jakies "lewe" i nie zmienia pozycji gdzie ma to powietrze leciec... w skrocie chcialbym: jesli dam tylko na przednia szybe to zeby tylko na nia dmuchalo a jak na same nogi to na nogi itd... i jak "uruchomic nadmuch na tylnia kanape??? (kratka jest zaraz za podlokietnikiem) i pytanko czy moglem cos zepsuc zmieniajac podswietlenie??? z tego co pamietam tam przy pokretle byly 4 kolorowe gumowe rurki ktore sie wypiely... moze ktos wie jak maja byc wpiete (jesli ktos ma fotke bedzie suuper) ??? bede bardzo wdzieczny za wszystkie podpowiedzi co moge w tej sprawie zrbic zeby dzialalo jak nalezy... Pozdrawiam, Łukasz... |
![]() MionicK LOB SYMPATYK Opel Omega B Kraków | 2009-06-05 22:00:43 pomoze ktos z tymi gumowymi przewodami i ta tylnia kanapa???
Plizzz...!!! |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2009-06-05 23:12:32
pomoże wyszukiwarka ![]() |