Zardzewiale swiece i kable WN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
jakos ponad pol roku nie kwapilem sie do ogladania w jakim sa stanie swiece i kable,przed chwila zobaczylem-jak zdjalem kabel,to cala swieca w rdzy i osadzie jakims,a kabel w srodku ma rdze :] kable HMC to moze jeszcze oryginaly . Co lepiej wymienic? swiece czy kable? mam kase tylko na jedna rzeczy,chyba swiece co ?? Pozdrawiam

pwien-tak-najlepiej-kable-wynienic-ze-swiecani-bo-jednak-jak-stare-sa-to-to-najlepsze-rozwiazanie-ale-na-upartego-to-nozesz-styki-kabli-oczyscic-lecz-po-jakins-czasie-korozja-sie-powturzy-bo-zedrzesz-z-koncowek-kabli-ta-warstwe-

Cytat:
2008-02-01 23:16:54, maspex pisze:
Witam, jakos ponad pol roku nie kwapilem sie do ogladania w jakim sa stanie swiece i kable,przed chwila zobaczylem-jak zdjalem kabel,to cala swieca w rdzy i osadzie jakims,a kabel w srodku ma rdze :] kable HMC to moze jeszcze oryginaly . Co lepiej wymienic? swiece czy kable? mam kase tylko na jedna rzeczy,chyba swiece co ?? Pozdrawiam

Koleś to Ciebie nawet na rower nie stać, bo czasami trzeba łańcuch wymienić, a co dopiero na samochód. Jak są dobre, nie szwankują to zostaw je w spokoju a zacznij oszczędzać na nowe albo kupuj po jednym. Ty to chyba tak dla jaj napisałeś. Pozdrawiam

takie swiece siedzialy u mnie w autku...z 1997r. Kupilem klucz do swiec,najdrozszy jaki byl w sklepie (14zl ) to sie ojrecila raczka,pojechalem do mechanika to za 10zl wymienil

[ wiadomość edytowana przez: maspex dnia 2008-02-07 16:55:41 ]

to-niezle-widze-ze-od-oleju-sa-i-to-dosc-ostro

od oleju ?? swieca byla sucha,tylko taki odblask jest

a-co-to-jest-na-koncowce????

elektrodywygladaja ok,ale zobaczcie ,jak to mowia,auto z niemeic,to musi byc zadbane,a Tu takie kwiatki

Cytat:
Witam, jakos ponad pol roku nie kwapilem sie do ogladania w jakim sa stanie swiece i kable

To goraco Ci radze, abys jeszcze przejrzal opony i zwłaszcza - przewody hamulcowe. Zanim kogos zabijesz.

Jak mozna tak zapuscic auto????