Czy da sie to pogrupowac...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie.. nie mnie tu decydowac, ale taka mnie naszla dzis mysl... Czy nie daloby sie, i nie byloby warto jakos pogrupowac w katalogach temety... Np silnik, zawieszenie itp... Bo forum sie rozrasta preznie, z czego nie ukrywam sie ciesze, a podstron przybywa. Moznaby tez zrobic jakis topic tematy ogolne czy cos. Zdaje sobie sprawe, ze to nie wy jestescie adminami, ale moze macie takie mozliwosci. To jest tylko propozycja, a wiec mam nadzieje ze wypowie sie na ten temat jak najwiecej osob. No i Prezesie przede wszystkim. Jezeli sie okaze ze nie da sie to trudno.

Pozdro misieQ

...oj tak;];]

jedne z najlepiej zorganizowanych forum jakie widziałem maja koledzy z Abarth-GMR

...wszystko w phpBB...ślicznie....Forum ABrth_GMR

..no tak ale to znów przenosiny forum;];]...moze jednak nie warto..a moze wartoo...kto wei

trochę treningu z przeszukiwarką i żadne forum nie jest straszne

był kiedyś pomysł żeby zrobić przyklejony topic, w którym w którym wrzuciło by sie linki i podzialone to by było na zawieszenie, silnik itd. (coś jak na tuning.pl ) ale pomysł upadł.

No fajnie bo mnie wczoraj i dzisiaj też ta myśl zaczeła zaprzątać głowe (znowu)
A pomysł upadł na starym forum bo jak zaczołem przeglądać tematy i je spisywać to zmieniliście forum na nowe , na ale może teraz sie zato wezme, a taki "zryw prospołeczny"

praca długa i zmudna na starym forum zacząłem przeglądać topici ale stwierdziłem ze nie mam tyle cierpliwości

Ja jeszcze na starym forum zapropoowalem, aby w nawiasach kwadratowych pisac marke auta o jakie chodzi (np [125p] problem z czyms tam). Pomysl spotkal sie z aprobata Prezesow i czesci klubowiczow i byloby milo gdyby wszyscy zaczeli sie do tego stosowac bo bardzo ulatwia to czytanie forum (bo mnie np nie szczegolnie interesuja szczegoly konstrukcyjne 126p a podejrzewam ze posiadacze malcow nie bardzo maja ochote czytac o nikektorych zagadnieniach zwiazanych np z DFem albo 131.

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2003-07-11 18:03:41 ]

No to proponuje pisząc nowy temat zaznaczać nawiasami kwadratowymi o jaki samochód chodzi. Nie trzeba będzie niczego grupować, a pomożemy sami sobie

A ja uważam,ze macie za duzo wolnego czasu i kombinujecie co tu by jeszcze usprawnić!! Bierzcie sie do roboty przy autkach a nie kombinujecie. Z drugiej jednak strony jest w tym odrobina prawdy. "To mówiłem ja" 126p