[ot] moze ktos obejrzec auto w Krakowie (bylo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To w Plocku nieaktualne

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-24 10:08:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-24 10:10:49 ]

Jaqo, po pierwsze daj sobie spokoj. Remont wyjdzie duuuzo za duzo...

Po drugie jak sobie nie dales spokoju przy punkcie numer jeden to uderz do uzytkownikow forum z Plocka.

NDS
MILES125
EVILONE - czy jak mu tam bylo , ten taki czarny kudlaty

Chlopaki sa uczynne , napewno Ci pomoga.

albo cyferblat,

ale mnie ten fiat wyglada na zlamanego

Gdzie i kiedy amm ci go obejrzec zadzwon 514 088839

no wlasnie albo zlamany albo po prostu ma problem z lewymi drzwiami - pomarancza skontaktuje sie z Toba

kupuj jaqo, kupuj! już nie mogę się doczekać relacji z ratowania tego truposzcza! mam nadzieję że będzie równie ciekawa co ta z 500-ką

qrwa ja nie chce trupa - jezeli to nei jest w miare dobre auto np z naderwanymi drzwiami tylko trup to nie biore

trup jak skurw***n

pewnie tak ale po czym wnioskujesz nie ogladajac auta? Jedyne co widac to ze jedne drzwi nie pasuja dolem i ma wielka zaprawe na tylnym blotniku wiec owszem - prawdopodobnie trup ale cholera wie

Cytat:
2008-04-19 00:47:57, jaqo pisze:
pewnie tak ale po czym wnioskujesz nie ogladajac auta? Jedyne co widac to ze jedne drzwi nie pasuja dolem i ma wielka zaprawe na tylnym blotniku wiec owszem - prawdopodobnie trup ale cholera wie

jaqo, bo kant to nie 500tka, można kupić ladnego w normalnej kasie

o proszę, dopiero trafiłem na ten temat.
Powiem tylko że nigdy nie widziałem tego samochodu na ulicy.

Potrzebna jeszcze pomoc?

nie dzieki odpuscilem go sobie

teraz taki smietnik wpadl na allegroTytuł stronyZ miejsca poza przdnimi blotnikami (ktore mam nowe) Wyglada ladnie, tapicerka tez, cene trzeba tylko stargowac.
Drzwi prawe sa chyba niedomkniete i dlatego odstaja bo reszta jest prosta w miare.
Ma ktos czas go obejrzec czy to tylko blotniki czy cos innego tez do wymiany?

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-24 10:11:02 ]

Coś się tak wujek napalił na kanciaka???

Ale on nie ma nic wspólnego z 68.

wlasnie popatrzylem na rocznik. fakt. duzy dzwon czy zmiana karoserii?

AAAAAAA popatrzcie na opony....

[ wiadomość edytowana przez: jaqo dnia 2008-04-24 10:25:27 ]

pewnie starą wpieprzyła ruda więc wymienii całą bude, mój czerwony też miał wymienianą całą budę - u mnie dało się to poznać po specyficznym numerze karoserii - był o jedną cyfrę krótszy niż orginalny i wogóle inna kolejność liter i liczb, takie budy szło normalnie kupić w polmozbycie, mój znajomy też zmieniał pod koniec lat 80-tych

daj sobie chlopaku spokoj, skoro wierniczylo przedznie blotniki to pod nimi jest rzeź... auto nie mialo nadkoli wewnetrznych. i ta cena.....
nie napalaj sie, ja swojego kupiłem za 350zł z dodatkowa skrzynią, 4 alufelgami i prawie nowymi oponami. jak cos to bede sie rozgladał jesli chcesz, ale nie ma sie co napalać., poprzedniego 78' kupiłem za 450zł

ja swoją bude z zawiasem kupiłem za 350zł

Blady ze świecącą kontrolką oleju też za podobną kase
szukaj w tej cenie i szukaj pomarańczowych mniej gniją

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2008-04-24 19:14:28, mar125 pisze:
... szukaj pomarańczowych mniej gniją

a do tego jeżdżą szybciej i latają bokami na każdym zakręcie