Drzwi do Cariny E - z wer. angielskiej?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Muszę wymienić drzwi od strony kierowcy w Carinie E 1995, wersja europejska.

Mam okazję kupić w takim kolorze jaki mnie interesuje (bordo) drzwi w bdb stanie, tylko z angielskiej wersji.

W mojej mam lusterka elektryczne, szyby też. Tamte drzwi są z wersji z takim samym wyposażeniem.

Czy nie będzie problemu z wymianą takich drzwi?

Ktoś ma doświadczenie może w takich wymianach z anglików?

Pozdrawiam!

Hmm, o ile sie ogrzebałem u siebie z elektryka drzwi to nie powinno być, musisz tylko zostawić swoje przewody prowadzace do konsolki sterującej no i tapicerke od swoich (z konsolką) bo angole nie będą miały tego w tych drzwiach(u nich pasażer). więcej haków nie pamiętam, jak komuś coś przychodzi do głowy jeszcze niech pomoże koledze
Pozdrawiam

Cały czas zastanawiam się, do jakiego kontynentu zaliczana jest Anglia... Większośc ludzi pisze jakby to nie była Europa

Co do drzwi, przekładka całej elektryki i zamka. Jeżeli dostaniesz drzwi z siłownikiem do szyby, to może okazać się potrzebna zamiana miejscami styków we wtyczce od silnika.
Przekładka jest bezproblemowa. Wszystkie otwory mocujące są we wlaściwych miejscach
Pozdro.

Dzięki.

Drzwi prawdopodobnie dostanę gołe, więc będzie przekładane wszystko ze starych.

Czyli będzie OK i można śmiało brać. U mnie jest problem tego typu, że bordowe blachy w dobrym stanie ciężko spotkać.

A co do Anglii - to nomenklatura dla potrzeb dokładnego opisania autka, nikt nie neguje, że nie należy do Europy.

Pozdrowienia!