Do Cromy 1 od Hondy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Croma dzięki . Byłem dzisiaj u tych gazowników i zasugerowałem im zmianę listwy nie bardzo się ztym zgadzaja twierdzą że jest zawolna ale wymogłem na nich żeby spróbowali, w poniedziałek mi ją założą i wtedy dam ci znac co z tego wyszło.Ale powiedz mi jeszcze czy problem z tymi obrotami może byc złym spowodowany złym wpięciem w komputer lub coś z kablami bo zauważyłem że był jakies modyfikacje przy kabelku od przepływki.Przypomne że problem polega na tym że zdarzająsię takie momenty iz obroty gwałtownie spadaja na 500 lub 600(zdazało się że przełączyło na benzynę).I wszystko to zdarza się przy wytracaniu obrotów np. przy hamowaniu lub wrzuceniu na luz. Na benzynce te obroty najpierw zwalniają przy 1000-800, a dopiero potem spadają do 600 .Przed założeniem instalki elektryk sprawdził mi autko i powiedziałże jest ok.

online: 2008-02-06 16:22

[ wiadomość edytowana przez: Rzempi dnia 2008-02-06 16:28:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: Rzempi dnia 2008-02-06 16:29:55 ]

[ wiadomość edytowana przez: Rzempi dnia 2008-02-06 16:33:25 ]

wiesz co.
a może najpierw wpadniesz do nas. z sosnowca nie jest daleko do jastrzębia to najpierw na to rzucę okiem a narazie nie bedziesz stresował mechaników. myślę,ze to będzie najlepsze rozwiazanie.

Croma1 serdeczne dzięki za zaproszenie na pewno Cię kiedys odwiedzę ale jeszcze nie teraz. Dzięki twoim wskazówkom o tej listwie ruszyłem temat głebiej i udałem się do innego gazownika który tu w Sosnowcu cieszy się bardzo dobrą opinią. Gazownik ten obejrzał mi autko, podłączył pod kompa i tak jak mówiłeś stwierdził że listwa powinna być czerwona i tak wogóle to, co mówił w pełni pokrywało się z tym co pisałeś. Po dalszych oględzinach stwierdził że reszta instalki jest założona ok. Więc teraz wiem na czym stoję, i myślę że tym razem zrobią to tak jak się należy i moja Hondka nareszcie będzie mnie cieszyć. Ale mam prośbę jak możesz to daj mi namiar na was to po tym wszystkim was odwiedzę żeby osobiście podziękować.

Witam.
Wszystko jest na www.
ale namów ich na wtryski MagicJet . są rewelacyjne. a cena ta sama.

Cytat:
2008-02-06 23:14:28, Rzempi pisze:
Croma1 serdeczne dzięki za zaproszenie na pewno Cię kiedys odwiedzę ale jeszcze nie teraz. Dzięki twoim wskazówkom o tej listwie ruszyłem temat głebiej i udałem się do innego gazownika który tu w Sosnowcu cieszy się bardzo dobrą opinią. Gazownik ten obejrzał mi autko, podłączył pod kompa i tak jak mówiłeś stwierdził że listwa powinna być czerwona i tak wogóle to, co mówił w pełni pokrywało się z tym co pisałeś. Po dalszych oględzinach stwierdził że reszta instalki jest założona ok. Więc teraz wiem na czym stoję, i myślę że tym razem zrobią to tak jak się należy i moja Hondka nareszcie będzie mnie cieszyć. Ale mam prośbę jak możesz to daj mi namiar na was to po tym wszystkim was odwiedzę żeby osobiście podziękować.

Croma jeszcze raz dzięki za wszysko, mają mi sprowadzić te wtryski MagicJet, powiedz mi tylko jeszcze czy one też mają jakiś odpowiedni kolor.