Problem z malfunction indicator lamp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś ma jeszcze taki sam problem lub miał?? Mam problem z ikonką ślnika (malfunction indicator lamp), która świeci mi się na zegarach?? Był tyle razy restartowny kompter ale znowu zaczyna mi sie ona świecić. W ASO twierdzą że to wina słabej mieszanki na jakiej jezdze ale to chyba to nie to bo tankuję 98. Jeśli ktoś wie co moze być jeszcze przyczyną i czy jemu udało to się zlikwidować nie napisze do mnie
Pozdrawiam

Najpierw pójdę do najblizszej wróżki, a opłatą Ciebie obciążę, żeby mi powiedziała o jakie auto Ci chodzi.
Pozdro.

Piwna 7

http://teksty.org/p/podbuda/krakowpiwna7.php

pzdr

Powróżyłbym sobie sam z fusów z kawy, ale piję rozpuszczalną
Pozdro.

Masz przeplywomierz powietrza????

Jeśli Pan Perzan wierzy we wrózki to może iść, może dowie się coś ciekawego ) Ale wyręcze go by nie potrzebnie wydawał kaskę chodzi o toyotę corolle liftback

Cytat:
2008-02-06 18:00:26, Maciek28lat pisze:
Jeśli Pan Perzan wierzy we wrózki to może iść, może dowie się coś ciekawego ) Ale wyręcze go by nie potrzebnie wydawał kaskę chodzi o toyotę corolle liftback

Przesluchanie swiadka
Podejrzany wyszedl z ciemnosci i bylo od niego czuc alkochol.
A jakies blizsze szczegoly ?pyta przesluchujacy.
To byl "Jarzebiak" panie wladzo.
Kurde stary
Nam chodzi o rok i silnik jaki masz pod maska ...bo z tym masz zdaje sie problem a nie z nadwoziem??
Masz 97-98 r z wylupiastymi oczkami czy po liftingowego 2000r z vvti,bo roznica jest jak miedzy koniem a koniakiem.

Mam toyotke po liftingu rocznik 2000r. Silnik 1,6 vvti

Nooooo, to jest konkret

Ale ja się na tych "zet-zetach" nie znam - wolę staroświeckie 4A, a jeszcze chętniej 5VZ

Bigelektron pewnie coś doradzi, on jest na bieżąco z nowinkami

pzdr

Cytat:
2008-02-06 21:40:42, Maciek28lat pisze:
Mam toyotke po liftingu rocznik 2000r. Silnik 1,6 vvti

No wlasnie masz wiec przeplywomierz powietrza.
Jaki masz przebieg i czy filtr powietrza masz z filtronu czy z Toyoty?
Aha jaki kod bledu miales pamietasz?