[S] Klatka Ireco do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie z oryginalnymi dokumentami, nr dokumentów zgodny z nr tabliczki znamionowej na klatce, przemalowana na biało. cena 600zł Odbiór Lwówek Wlkp 60km na zachód od Poznania
Fotki na maila. 601-255-823

polamanyludzik@o2.pl

Na likaszek@interia.eu poprosze

witam! proszę o fotki na mail robercik126@gmail.com jakby co to jestem 3 w kolejce

Wszyscy szukają klatek bili, rusków sprzedawałem każdą z tych rzeczy, niby wszyscy chą niby są ceny a odzewu brak... Czy klatka Ireco to już nie jest towar deficytowy?

A tymczasem mały UP

Cytat:
2008-02-06 17:00:45, RUFF pisze:
Wszyscy szukają klatek bili, rusków sprzedawałem każdą z tych rzeczy, niby wszyscy chą niby są ceny a odzewu brak... Czy klatka Ireco to już nie jest towar deficytowy? A tymczasem mały UP

Bo w tym kraju wszyscy by chcieli za darmo z dowozem najlepiej.

Jak znajde bude to wezmę

jak cos to znajomy chce sprzedac bude do malca, przygotowana do rally, zawias na nowych tajlach, bez rdzy.

jak cos to priv, dam namiary

od 3 miesiecy szukam konkretnej klatki, tyle że ze ślaska, do poznania nia mam zamiaru wybywać

generalnie jest tak:
towar jest - hajsu brak, i na wspak hi hi

Cytat:
2008-02-06 19:11:40, 5Turbo pisze:
Bo w tym kraju wszyscy by chcieli za darmo z dowozem najlepiej.

Sory za OT ale mnie mega irytuje ta sprawa

5turbo uwież mi ze nawet za darmo i z dowozem wybrzydzają. Wiem co bylo z moją budą, wszyscy chcą ale jak przyszło co do czego to rynienek nie ma, nadkola nie skończone etc...

Sory za OT ale mnie mega irytuje ta sprawa

maciuhh jak potrzebujesz klatki takiej jak w temacie to prawdopodobnie bede mial na zbyciu tak ze jak zainteresowany to priv chetnych tez zapraszam Klatka Ireco z papierkami
Pozdr

dogadane i sprzedane odbiór w przyszłym tygodniu