[foto 125] GEG2 czyli starszy braciszek GEG1

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a wiec
po dlugotrwalej walce z nieczystymi zastepami rdzy. w przydomowym garazu przy pocie czola wylonil sie z czelusci otchlani GEG2 czyli amatorski tuning fiata 125p 1969rocznik. silnik jednyny slyszny do tego modelu czylu 125.A000 do 100% klasyka duzo mu brakuje i wiem otym
oto kilka fotek jak zrobie cos swierzego to wkleje pozniej

Powiem jedno

Bardzo ale to bardzo łady lakier i kolor

Nie bez przypadku Fiacior wyglada tak jak wyglada.......kolega PG prowadzi Forum Lakiernicze

Fajny fajny jest

-----------------
http://plepleple.pl

Ja chyba jako jeden z pierwszych widziałem te i inne fotki i zrobiły na mnie ogromne wrażenie . Mam teraz tylko nadzieje że bedzie mi dane sie w nim przewieść choć na tylnej kanapie jak już bedzie ukończony w 100%. Fiacik poprostu miodny

Świetna robota, tak trzymaj!! Jak go skończyc bedzie 1 klasa

autko juz skonczone jezdzi juz od jakis 2-3 tygodni
jak zrobie fotki(moze jutro) to je tu wrzuce

no no silnik ma najodpowiedniejszy jaki powienien miec kolor extra, nie mowiac jush o tym jak jest polozony ;D przynajmniej z tego co widac na fotkach

WOW. Zajefajny kolorek no i oczywiscie to wykonanie. Mozna wiedziec ile taka przyjemnosc kosztuje ? Tzn. jak rozumiem to lakierowal wlascicel, ale jakby komus robil
Pozdrawiam
Domin
Z nowymi oponkami, ale bez zawieszenia

Brawo! a ten niebieski w tle też cudo

FANTASTYCZNIE nałożony lakier !! Ale co to za dziwny obrotek? A autko w tle MIÓD MALINKA . Czy ten niebieski kant ma białe przednie kierunki

Wszysko cacy-git. Ale co tam robi obrotek z SC ?

Lepiej by jakiś oldschoolowy skombinować...

Cytat:
2004-12-03 08:05:28, moch pisze:
FANTASTYCZNIE nałożony lakier !! Ale co to za dziwny obrotek? A autko w tle MIÓD MALINKA . Czy ten niebieski kant ma białe przednie kierunki

lakierek nakladal mi znajomy jakby ktos chcial to moge podac na priv numer do niego. co do obrotka to obudowa jest tylko z sc w srodku jest cos innego niebieski w tle ma biale kierunki

piotrek kawał dobrej roboty , bardzo ładnie wygląda teraz chciałbym life zobaczyc

Ostry wypas ten lakierek a wykonanie to w ogole szczęka opada pokaż aktualne fotki .

Tez mi sie bardzo podoba, kiedy i gdzie można go zobaczyc???

no fajnyyy ,zajebisty lakier, PG co to za lakier? i ile dales za niego??

Muszę powiedzeć że jak będzie skończony to będzie super furka a faktem jest że kolorek jest miodzio. Bardzo mi się podoba .

pozdrawiam

Cytat:
PG pisze:
[...] niebieski w tle ma biale kierunki

Suuuupeeer te białe kierunki, właśnie tak sobie kiedyś gdybałem czy to się da w klasyku. SUPER, duże brawa za taki styling.

Kolor ladny tylko nie widzi mi sie na kanciku za bardzo. wole malowanie takie jak u stasia. a obrotek to mi sie widzi jakis b. klasyczny ! co to za zegar przed pasazerem ?

lakier to NOBIPERLAK czerwony. zegar kolo pasazera to czasomierz pospolity
a oto kilka nowych swiezych fotek